ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Τι γράφει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, ευχαρίστησε με μια ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε, μετά και τη δημοσιοποίηση του προβλήματος που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ο ίδιος, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, ότι μετά και το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη, έχει ήδη πάρει εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι του.

Να θυμίσουμε, ότι είχε αναδημοσιεύσει χθες, τα νέα, γράφοντας «Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη σε ιδιωτική κλινική το Σάββατο στις 09:30 και πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα. Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε 'Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη' με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη. Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις τότε θα μπορούμε να δώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη και αν πρόκειται για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου».

Ενώ συνέχισε σε νέα ανάρτησή του, θέλοντας να ευχαριστήσει τους ακόλουθους του, που του ευχήθηκαν περαστικά, γράφοντας ένα μήνυμα, «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε, για τις ευχές και τα περαστικά σας! Πολύ».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ