ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ριάνα Στυλιανού

Τι είπε για το ντοκιμαντέρ του Disney Plus, στο οποίο παρουσιάζεται ως αφηγήτρια

Πριν από λίγες ημέρες, η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που η Meghan Markle μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, εμφανίστηκαν στους δρόμους του Los Angeles, όπου φορώντας προστατευτικά γάντια και μάσκα, μοίρασαν γεύματα σε ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη αυτές τις μέρες.

Η εθελοντική τους εργασία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης της οργάνωσης Project Angel Food και η είδηση αυτή έκανε το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Λίγα 24ωρα αργότερα, η Meghan Markle έδωσε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της μετά την αποχώρησή της από το παλάτι, η οποία παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ABC Good Morning America.

Η Meghan Markle μίλησε για το ντοκιμαντέρ του Disney Plus, Elephants και τον ρόλο της σε αυτό ως αφηγήτρια.

Παρόλο που προβλήθηκε πρόσφατα η συνέντευξη της Meghan, είχε πραγματοποιηθεί το 2019, αρκετό καιρό πριν την ανακοίνωση της απόφασης του βασιλικού ζευγαριού να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα.

“Νιώθω ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτής της ζωντανής ιστορίας που φέρνει στη δημοσιότητα ενδιαφέροντα στοιχεία για τους ελέφαντες. Είμαι πολύ τυχερή που μπόρεσα να δω πώς συμπεριφέρονται στο φυσικό τους περιβάλλον”, δήλωσε ανάμεσα σε άλλα η Δούκισσα του Sussex και συμπλήρωσε “Όταν περνάμε πολύτιμο χρόνο με αυτά τα πλάσματα, συνειδητοποιούμε ότι ο ρόλος μας στην προστασία και την ασφάλειά τους είναι σπουδαίος. Ελπίζω όταν οι άνθρωποι δουν αυτό το ντοκιμαντέρ, να συνειδητοποιήσουν πόσο εξαρτημένοι είμαστε ο ένας από τον άλλον σε αυτό τον πλανήτη. Ο καθένας έχει τον δικό του, διαφορετικό τρόπο για να νοιάζεται για τους άλλους , για τον πλανήτη και για όλα αυτά τα ζώα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
megan Markle  |  royals  |  interview  |  disnaey plus  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ