ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

«Είμαι τόσο ευγνώμων για το γεγονός ότι η ταινία μας είναι μέρος του φεστιβάλ»

Η Regina King έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο και γράφει ήδη ιστορία πίσω από το φακό. Το One Night in Miami έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας , και έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα σκηνοθέτης που επιλέχτηκε ταινία της για την ετήσια εκδήλωση.

Το γεγονός αυτό είναι αξιοσημείωτο αλλά και απογοητευτικό ταυτόχρονα αφού έπρεπε να περάσουν 87 χρόνια για να συμβεί κάτι τέτοιο. «Είμαι τόσο ευγνώμων για το γεγονός ότι η ταινία μας είναι μέρος του φεστιβάλ, αλλά πραγματικά θέλω να έχει καλή απόδοση», δήλωσε η King σε μια εικονική συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα.

«Υπάρχει τόσο μεγάλο ταλέντο εκεί έξω - τόσο πολλοί ταλαντούχοι σκηνοθέτες - οπότε αν το One Night in Miami τα κατάφερε εδώ, θα δείτε πολλά περισσότερα από εμάς.»

Η ταινία αφηγείται μια φανταστική ιστορία των: Muhammad Ali, τότε γνωστός ως Cassius Clay, Malcolm X, τον τραγουδιστή της soul Sam Cooke και το αστέρι του NFL Jim Brown το 1964.

Η King σημείωσε ότι η ανταπόκριση στην ταινία θα μπορούσε «να ανοίξει πόρτες ή να κλείσει πόρτες για περισσότερες μαύρες γυναίκες σκηνοθέτες. Δυστυχώς, σε όλο τον κόσμο, έτσι φαίνεται να λειτουργούν τα πράγματα. Μια γυναίκα παίρνει μια ευκαιρία και αν δεν το πετύχει, κλείνει το πράγμα για χρόνια μέχρι που κάποιος άλλος πάρει την ευκαιρία.»

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ