ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως η Hailey Baldwin, από την αρχή της σχέσης της με τον Justin Bieber και έπειτα, πρωταγωνιστεί σε όλα τα tabloids. Και μπορεί η ίδια κατά καιρούς να δέχεται διάφορα θετικά σχόλια... ωστόσο όπως φαίνεται αυτά που επικρατούν είναι τα αρνητικά.

Mεσα από μία σειρά από stories που ανέβασε πρόσφατα στο Ιnstagram, η Baldwin εξέφρασε την δυσαρέσκειά της. Η ίδια ζήτησε μάλιστα να σταματήσουν οι άνθρωποι να κρίνουν πράγματα για την ζωή της που δεν ξέρουν, λέγοντας πως αυτά γίνονται με σκοπό να χωρίσει με τον Bieber.

Συγκεκριμένα το μοντέλο έγραψε: «Είναι δύσκολο να εστιάσεις στην ευεξία και στην ψυχική σου υγεία όταν κάθε φορά που ανοίγεις το Instagram κάποιος έχει κρίνει τη δουλειά σου, τη σχέση σου ή οποιοδήποτε θετικό κομμάτι της ζωής σου. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να εκφράζουμε περισσότερη αγάπη και ενθάρρυνση ο ένας στον άλλο, αντί να καταστρέφουμε συνεχώς τους ανθρώπους μέσα από την κριτική μας. Δεν θα αφήσω τους ανθρώπους να με κάνουν να νιώθω σαν να κάνω κάτι λάθος επειδή είμαι χαρούμενη και απολαμβάνω τη ζωή μου».

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις της:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ