ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Αυτά είναι όσα ειπώθηκαν στο ‘’Rap Radar’’ από τον Drake για τα προσωπικά του όσο αφορά την πρώην συντροφό του Rihanna και τον πρώην σύντροφό της Chris Brown…

Ο 33χρονος Drake δεν δίστασε ποτέ να μιλήσει για το πως νιώθει για την on and off σχέση που είχε με την πρώην σύντροφό του, την 31χρονη Rihanna, καθώς επίσης είχε το θάρρος να μιλήσει για τη διαμάχη που υπήρξε μεταξύ εκείνης και του πρώην της Chris Brown.

O Drake είπε τα εξής λόγια: "‘Έχουμε προσπαθήσει πολλαπλές φόρες να είμαστε μαζί και να συνδυάσουμε την αγάπη μας για την μουσική και να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο. Πιστεύω ότι πάντα το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Νομίζω ότι υπήρχε πάντα δυσαρέσκεια και από τις δύο πλευρές, ". Ο Drake δήλωσε επίσης ότι συνεργάστηκε και με τον Chris στο παρελθόν. "Ξέρεις, πραγματικά στην τελική, όταν προσπαθείς να απομακρυνθείς αρχίζεις να νιώθεις ανόητος γιατί τέτοια πράγματα είναι ανούσια και παιδιάστικα"

 

"Νομίζω πλέον πως και οι δύο έχουμε ωριμάσει στο σημείο όπου τα τρίτα άτομα δεν επηρεάζουν την σχέση μας. Δεν είναι πλέον μέρος της ζωής μας και έχω τη μέγιστη αγάπη και σεβασμό γι’ αυτήν", συνέχισε. "Την θεωρώ οικογένεια περισσότερο από οτιδήποτε άλλο."

Ο Drake και ο Chris έκαναν πρωτοσέλιδα το 2012 κατά την περίοδο που είχαν μια κόντρα μεταξύ τους αλλά από τότε έχουν συμφιλιωθεί και μάλιστα τους έχουν εντοπίσει ακόμη και να βγαίνουν έξω μαζί. Παραδείγματος χάρη, σε μια εκδρομή στο Μαϊάμι τον Ιούλιο. Ο Drake κάλεσε επίσης τον Chris στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας από τις συναυλίας του το 2018 τον Οκτώβριο. «Απλά πάντα θαύμαζα πολύ το ταλέντο του και νομίζω ότι τελικά μου έδωσε τον αμοιβαίο σεβασμό και το θαυμασμό και με άφησε να κυριαρχήσω εγώ ο ίδιος στο σόου μου ’’.

Ο Drake και η Rihanna από το 2009 μέχρι και το 2016 τα βρίσκουν και τα ξανά χαλάνε, όπως είναι γνωστό σε όλους μας η σχέση τους είναι μια περιπέτεια από μόνη της.. αλλά δεν τους κατηγορούμε κιόλας. Με τόσα μάτια στραμμένα πάνω τους δύσκολα κρατάς μια ισορροπία σε μια τέτοια σχέση. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα εφόσον η Rihanna φέτος παρεβρέθηκε στα γενέθλιά του. Μήπως είναι ξανά μαζί;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
drake  |  rihanna  |  chris brown  |  celebs  |  rapper  |  singer  |  gossip  |  relatioships  |  drama

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ