ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Πριν από περίπου 2 μήνες η Μαρία Μενούνος έχασε την μητέρα της.

Την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής της είχε ζήσει η Μαρία Μενούνος ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, αφού έχασε την μητέρα της μετά από την μάχη της με την επάρατη νόσο.

Η ίδια εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί τόσο μέσα από τις αναρτήσεις της, όσο και μέσα από τον προσωπικό της αγώνα, να κρατήσει ζωντανή την μνήμη της μητέρας της. Αυτή τη φορά, η Μαρία Μενούνος έκανε μία ανάρτηση με την μαμά της και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Μου λείπεις τόσο πολύ μαμά μου. Είναι τόσο δύσκολο να πιστέψω όλα αυτά που πέρασε αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια. Για Όλα όσα χαμογέλασε. Όλοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε και να ευδοκιμήσουμε. Χαίρομαι που το κάναμε, αλλά είναι πολύ αργά για να κοιτάξουμε πίσω και να το επεξεργαστούμε. Βοηθώντας μια οικογένεια για αυτή την εξαντλητική ασθένεια μου θυμίζει τώρα κάθε οδυνηρή στιγμή. Ήμασταν τυχεροί που είχαμε φάσεις. Είμαι ευγνώμων που έβγαλα όλα αυτά τα βίντεο, γιατί μπορώ να δω κάθε βήμα - δεν υπάρχει τίποτα που να θέλω να θυμάμαι και δεν το απαθανάτισα. Ένα τόσο τρελό ταξίδι και τόσα πολλά για να επεξεργαστούμε. Είναι κανείς μαζί μου εδώ; Επιστροφή στο @bettertogetherwithmaria για λίγες μέρες αυτήν την εβδομάδα προτού κατευθυνθώ στην ανατολική ακτή για ένα διασκεδαστικό έργο που έχω αναλάβει. Στην πραγματικότητα είναι δύο τα εκπληκτικά έργα και είμαι τόσο ευλογημένη που συμμετέχω. Ακούστε τα αν μπορείτε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μενούνος.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ