ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί η μητέρα της Kate Middleton να αποφεύγει τις συνεντεύξεις και να προτιμά μια ζωή μακριά από τα φλας της δημοσιότητας, ωστόσο όλοι γνωρίζουμε πως είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και δυναμική. H Carole Middleton, η οποία γεννήθηκε

το 1955, σπούδασε και στη συνέχεια εργάστηκε ως γραμματέας πριν ξεκινήσει την καριέρα της ως αεροσυνοδός. Γνώρισε το σύζυγό της Michael Middleton, στα τέλη της δεκαετίας του '70 και στη συνέχεια παντρεύτηκαν. Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα,ο Michael Middleton κληρονόμησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από την πλευρά της μητέρας του, κάνοντας το νέο ζευγάρι αρκετά πλούσιο. Το 1987, μάλιστα, η Carole Middleton ίδρυσε την εταιρεία Party Pieces η οποία είχε καθοριστικό ρόλο στην αύξηση της περιουσίας τους.

Εκτός βέβαια από επιτυχημένη γυναίκα, η Carole ήταν και μέχρι σήμερα είναι μια περήφανη μαμά. Μαζί με τον σύζυγό της, έχουν αποκτήσει τρια παιδιά την Kate, την Pippa και τον James και φρόντισε να τους μάθει από μικρά, τα σημαντικότερα της ζωής.
Αν και δεν έχουμε πολλά στοιχεία για αυτήν, πρόσφατα μάθαμε μια συνήθεια που φρόντισε η Kate Middleton να την κάνει τρόπο ζωής. Για το τι πρόκειται; Για τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους! Οι δυο στυλάτες γυναίκες φροντίζουν παρά την οικονομική τους άνεση  να φοράνε ξανά και ξανά τα ρούχα τους! Την ίδια μάλιστα στιγμή, μαμά και κόρη, δεν διστάζουν να ανταλλάξουν ρούχα και να τα προσαρμόσουν στο δικό τους στυλ. Με αυτό λοιπόν τον τρόπο, οι δυο τους, μας μαθαίνουν πως η ανακύκλωση ρούχων -με τον οποιοδήποτε τρόπο- είναι πολύ σημαντική.

Δείτε μερικές εικόνες που το αποδεικνύουν:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ