ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Η Samantha Markle μας έχει συνηθίσει σε διάφορες αιχμηρές δηλώσεις – αναρτήσεις στο Twitter για την αδερφή της, Meghan Markle. Αυτή την φορά όμως η ίδια μας ξάφνιασε και αυτό όχι απλώς επειδή μίλησε τηλεοπτικά το πρωί της Δευτέρας 1ης Οκτωβρίου, αλλά επειδή ζήτησε και συγγνώμη! Ω ναι, καλά διάβασες!

Τι έγινε; Σύμφωνα με τις δηλώσεις της στην εκπομπή του δημοσιογράφου Jeremy Vine, η Samantha Markle είπε ότι επιχείρησε να πάει στο παλάτι του Buckingham για να επισκεφθεί τη Meghan, αλλά, μη καταφέρνοντας να περάσει από τα πλήθη τουριστών που συγκεντρώνονται έξω από το παλάτι καθημερινά, αναγκάστηκε να βγει στη τηλεόραση για να ακουστεί το μήνυμά της.

Η ίδια λοιπόν δήλωσε χαρακτηριστικά στον Vine: "Θα πω απλά πως έχει περάσει καιρός και πολλά βγήκαν εκτός ελέγχου και δεν είχα σκοπό να καταλήξει έτσι. Και ξέρεις, νομίζω πως όλοι πληγώνονται με το να μην είναι μέρος ή να μην καλεστούν στον γάμο, αλλά ένιωσα πως θα είχε σταματήσει εξαρχής αν όλοι ήμασταν μέρος του και απλά αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μπροστά με θετικότητα. Τα συναισθήματα πόνου δεν θα είχαν εκφραστεί έτσι και το πιστεύεις ή όχι δεν σημαίνει πως σε αγαπάμε λιγότερο, απλά πιστεύω πως οι οικογένειες είναι έτσι όταν υπάρχει σύγχυση και πληγώνονται. Οπότε προχωρώντας μπροστά, ζητώ συγγνώμη και εύχομαι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά".

Και μπορεί στόχος της να ήταν να απολογηθεί… ωστόσο η Samantha δεν άντεξε και έριξε ξανά τα βέλη της! Και αυτό επειδή εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί την Meghan που δε τη κάλεσε στον γάμο και την θεωρεί επαίτιο για τη "σύγχιση" που προκλήθηκε. Οπότε, δεν μοιάζει ακριβώς με συγγνώμη όλο αυτό… αλλά θα κάνουμε τα στραβά μάτια!

Δες τις δηλώσεις της: 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ