ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια που αποτελείται από έξι παιδάκια.

 Η Ολυμπία μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά με την όμορφη οικογένειά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώην Σταρ Ελλάς κοινοποίησε σε story μια πολύ τρυφερή φωτογραφία από πρόσφατη έξοδο με τον σύζυγό της. Η Ολυμπία Χοψονίδου έκατσε στα πόδια του Βασίλη Σπανούλη και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό λάμποντας από ευτυχία.

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Μύκονο. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου», έχει δηλώσει ο γνωστός μπασκετμπολίστας.

«Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές», έχει εξομολογηθεί.

Όσο ήταν μαζί, η Ολυμπία έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ενώ το 2012 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, τον Βασίλη, ο οποίος πήρε το όνομα του μπαμπά του.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ