ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Οι δύο φωτογραφίες που ανέβασε στο InstaStory

H χρήση μάσκας πλέον επιβάλλεται όχι μόνο για τη δική μας προστασία, αλλά περισσότερο για την προστασία των άλλων σε περίπτωση που είμαστε άρρωστοι και ασυμπτωματικοί. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης μάλλον αυτό δεν το γνωρίζει, και η Bella Hadid είναι εδώ για να τους το υπενθυμίσει.

Το μοντέλο ανέβασε δύο φωτογραφίες στα InstaStory της, ποζάροντας νύχτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας μάσκα και κάνοντας μια... συγκεκριμένη χειρονομία στους αστυνομικούς από πίσω της που στέκονταν χαλαρά χωρίς μάσκα προστασίας. Στη δεύτερη φωτογραφία στέκεται απλά με τα χέρια σταυρωμένα, γράφοντας ''παιδιά, φαίνεστε χαζοί''. 

Το μοντέλο δεν είναι η πρώτη που δηλώνει τη δυσαρέσκεια της με την απειθαρχία της αστυνομίας της Νέας Υόρκης όσον αφορά στα μέτρα υγιεινής. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης αλλά και του New York City έχουν ζητήσει δημόσια από τους αστυνομικούς να ακολουθούν τα μέτρα, ενώ οι διαδηλωτές του κινήματος Black Lives Matters έχουν κατακρίνει ουκ ολίγες φορές την έλλειψη μέτρων ασφαλείας από τις Αρχές. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ