ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Ο λόγος για την Carrie Johnson.

Ο Lord Ashcroft, φημίζεται για τη συγγραφή βιογραφιών πολιτικών προσώπων, και εκτός από την βιογραφία του David Cameron που πολλοί χαρακτήρισαν ως «βιβλίο-εκδίκηση», έχει βάλει ως στόχο να αφοσιωθεί στη ζωή της Πρώτης Κυρίας της Βρετανίας, Carrie Johnson.

Έτσι, ο πρώην αντιπρόεδρος των Συντηρητικών και όπως αυτοπροσδιορίζεται, «επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και συγγραφέας», επέλεξε να γράψει την επόμενή του βιογραφία, αφιερωμένη στη σύζυγο του Boris Johnson, χαρακτηρίζοντάς την ως «έναν εντυπωσιακό άνθρωπο».

Με ανακοίνωση στο Twitter, ο ίδιος επικύρωσε το γεγονός, γράφοντας, «χαίρομαι που ανακοινώνω ότι το επόμενο βιβλίο μου θα είναι μια βιογραφία της Carrier Johnson», ενώ επισήμως εξήγησε το σκεπτικό του, λέγοντας «η Carrie με ενδιαφέρει εδώ και καιρό. Πολλοί την γνωρίζουν ως τη σύζυγο του Boris Johnson αλλά η επιρροή της εξελίχθηκε πολύ πριν μετακομίσει στην Downing Street μέσα από τη δουλειά της μέσα στο κόμμα των Συντηρητικών και εργαζόμενη για υπουργούς του κόμματος. Εκτός από την πολιτική, έχει ασχοληθεί με δράσεις για το περιβάλλον και τα δικαιώματα των ζώων, θέματα που με ενδιαφέρουν κι εμένα».

Προσθέτοντας στη συνέχεια πως, «όπως με όλες τις βιογραφίες πολιτικών, αυτό το Project θα είναι ανεξάρτητο, αντικειμενικό, ανοιχτόμυαλο, δίκαιο και βασισμένο σε γεγονότα. Η έρευνα που ήδη έχω κάνει έχει αποδειχτεί συναρπαστική».

Να θυμίσουμε ότι η 33χρονη Carrie, παντρεύτηκε τον Boris Johnson τον Μάιο του 2021, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και ένα παιδί, τον 1 έτους Wilfred, με τα βρετανικά μέσα να χαρακτηρίζουν πολλές φορές σημαντική την επιρροή της στον πρωθυπουργό.

Ενώ ο πατέρας της είναι συνιδρυτής της εφημερίδας ‘The Independent’, η ίδια είχε εργαστεί για το Συντηρητικό κόμμα από το 2009 και το 2010 είχε εργαστεί στην καμπάνια του Boris Johnson για τις δημοτικές εκλογές.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ