ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η συγκινητική αναφορά της στα δύσκολα χρόνια που πέρασε.

Αυλαία έριξε σήμερα (09/07) το απόγευμα η εκπομπή που παρουσίαζε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τίτλο ‘Pop Up’ και η ίδια, ένιωσε την ανάγκη μεταξύ άλλων να μοιραστεί με τους τηλεθεατές της διάφορα κομμάτια από την προσωπική της ζωή.

Αρχικά, έκανε μια αναφορά σε ένα πρόσωπο που σίγουρα δεν περιμέναμε, τον πρώην –νυν της Snik, παρά το γεγονός ότι μάλλον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό, λέγοντας «Με αφορμή το σήμα της έναρξης, το τραγούδι που ακούσαμε και ακούμε κάθε φορά με το που ξεκινάει η εκπομπή… Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη, τον Snik όπως τον γνωρίζετε εσείς που μπήκε στη διαδικασία, άνοιξε το studio του, που έφερε τους παραγωγούς μουσικής, που το έζησε από την αρχή, έγραψε πέντε έξι κομμάτια, με άφησε να το τραγουδήσω. Κατέληξε λίγο σαν κλαρίνο, μπουζούκι. Οπότε μας έκανε πραγματικά την τιμή, μας έδωσε τη χαρά να το πει ο ίδιος. Είναι όντως τραγούδι του Snik, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ευχαριστούμε Snikare! Σε αγαπάμε!».

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα δύσκολα χρόνια που πέρασε η ίδια, μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα από το εξωτερικό, κάνοντας ταυτόχρονα μια αναδρομή, μέχρι και την στιγμή που πέρασε το κατώφλι του ‘Alpha’.

Χαρακτηριστικά, η ίδια είπε με δάκρυα στα μάτια, «Έλειπα πάρα πολλά χρόνια, γύρισα και ήμουν ένα κορίτσι μόνο του. Η εικόνα που βλέπετε είναι πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα και ότι υπήρχε στο instagram. Πίσω από αυτό υπήρχε ένα κορίτσι με 5 ευρώ στην τσέπη, μισά – μισά με την Έλενα Χριστοπούλου».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ