ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

Τις τελευταίες μέρες η είδηση της πιθανής επανασύνδεσης μεταξύ της superstar Jennifer Lopez και του ηθοποιού Ben Affleck, και όλος ο κόσμος του Hollywood είναι ανάστατος.

Φυσικά ακόμη κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες αλλά ούτε και τις έχει διαψεύσει, αν και έχουν δημοσιοποιηθεί φωτογραφίες από κοινές τους διακοπές στην Montana.

Ανέπαφος από όλη αυτή την κατάσταση δεν έμεινε ούτε ο πρώην αρραβωνιαστικός της τραγουδίστριας Alex Rodriguez, ο οποίος σύμφωνα με φιλικό του άτομο «Πίστευε αληθινά πως θα μπορούσαν να το ξεπεράσουν και να τα ξαναβρούν. Ο ίδιος προσπαθεί να πλησιάσει τη Lopez με σκοπό να συναντηθούν, όμως εκείνη είναι πολύ απότομη μαζί του».

Τώρα θέση στο θέμα, παίρνει και η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του Ben Affleck, Jennifer Garner. Χαρακτηριστικά, η ίδια σε δήλωσή της απαντά ότι «Δεν θέλει να γίνει μέρος του τσίρκου ή να τραβήξει την προσοχή των media με κανέναν τρόπο. Προσπαθεί να ζήσει τη ζωή της και να μεγαλώσει τα παιδιά της και το τελευταίο που θέλει είναι να ασχοληθεί με την ερωτική ζωή του Ben. Επικεντρώνεται πάντα στα παιδιά της».

Ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την ίδια να βρίσκεται σε φάση επανασύνδεσης με τον πρώην σύντροφό της John Millers.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ