ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Αντίο στο American Idol είπε η Jennifer Lopez και όπως όλα δείχνουν δεν θα καθίσει στη θέση του κριτή της επιτροπής την επόμενη χρονιά. Αρχικά λέχθηκε πως η τραγουδίστρια αποφάσισε με τη νέα σεζόν να τα δώσει όλα για τη μουσική της καριέρα, ωστόσο, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια άλλη εκδοχή.

Συγκεκριμένα γράφουν ότι η Λατίνα σταρ απολύθηκε από το talent show. Ο λόγος; Η αύξηση των δύο εκατομμυρίων την οποία απαίτησε για να κάτσει και πάλι στη θέση του κριτή. Σημειώστε πως την πρώτη χρονιά αμειβόταν με το ποσό των 12 εκατομμύρια δολαρίων, τη δεύτερη με 15 εκατομμύρια και τώρα ήθελε να γίνουν 17

Το FΟΧ δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει μαζί της και απλά διέκοψε αυτόματα τη συνεργασία τους. Την πόρτα της εξόδου είδε κι ο Steven Tyler, ο οποίος δήλωσε επίσημα πως η συμμετοχή του στο show τον απομάκρυνε από τους Aerosmith, ενώ έντονα ακούγεται πως θ’ ακολουθήσει η αποχώρηση του Randy Smith.

Πληροφορίες λένε πως στόχος της παραγωγής είναι η ολοκληρωτική ανανέωση του show, με τον παρουσιαστή Ryan Searcrest να είναι ο μόνος που μένει στην θέση του. Αιτία των αλλαγών φαίνεται να είναι τα ανησυχητικά χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του άλλοτε δυνατού χαρτιού του αμερικανικού δικτύου. Στη θέση της JLo φήμες θέλουν τη Mariah Carey, ενώ ανάμεσα στα ονόματα που θα καθίσουν δίπλα της ακούγονται αυτά των Kanye West, Mary J Blige, Lenny Kravitz και Katy Perry.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ