ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα δήλωσε η ίδια.

Είναι πλέον γεγονός, και βγαίνει από τα χείλη της ίδιας, η Jennifer Lopez, πιο ανανεωμένη και χαρούμενη από ποτέ περνά μια από τις καλύτερες φάσεις στη ζωή της, πράγμα που φαίνεται.

Αυτό αποφάσισε να ξεκαθαρίσει, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού ‘Cambia El Paso’ – σε συνεργασία με τον Rauw Alejandro, δίνοντας μια συνέντευξη μιλώντας για το πως νιώθει η ίδια.

Η λατίνα σταρ, εξομολογήθηκε «είμαι σούπερ ευτυχισμένη. Ξέρω ότι ο κόσμος αναρωτιέται συνέχεια. "Πως είσαι, τι συμβαίνει, είσαι καλά”. Αυτό είναι, δεν ήμουν ποτέ καλύτερα. Θέλω οι άνθρωποι μου που ενδιαφέρονται για μένα, γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για αυτούς τόσο πολύ, να ξέρουν ότι έχω φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή μου που είμαι καλά μόνη μου. Και νομίζω ότι όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο, τότε φανταστικά πράγματα σου συμβαίνουν που ποτέ στη ζωή σου δεν φανταζόσουν ότι θα συνέβαιναν ξανά. Οπότε είμαι εκεί ακριβώς».

Προσθέτοντας, «μου αρέσει όλη η αγάπη που έρχεται προς το μέρος μου αυτή τη στιγμή και όλες οι ευχές. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι περνάω την καλύτερη φάση. Είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου».

Ενώ μίλησε και για την αγάπη που έχει για τον εαυτό της, αποκαλύπτοντας την έμπνευσή της για το τραγούδι, λέγοντας, «Είμαι καλά. Αγαπώ τη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Αγαπώ αυτό που κάνω. Αγαπώ τον άνθρωπο στον οποίο συνεχώς εξελίσσομαι και γίνομαι. Κι αυτή η χαρά, η ευτυχία και η αγάπη με εμπνέει».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο νέο της συνεργάτη, με τον οποίο βρέθηκε στο Miami Beach πριν ένα μήνα για τις ανάγκες του video clip, εξηγώντας «Όταν νιώθω καλά, νιώθω ότι κάνω την καλύτερη μουσική. Οπότε, επέστρεψα από τη Δομινικανή Δημοκρατία και αμέσως ειδοποίησα όσους ξέρω και τους είπα ότι θέλω να μπω στο στούντιο ηχογράφησης».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ