ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Δεύτερο 'χαστούκι' για τον ηθοποιό.

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, πως ο Johnny Depp υπήρξε βίαιος απέναντι στην πρώην σύντροφο του Amber Heard, η μοίρα του ρίχνει κι άλλο 'χαστούκι', καθώς απορρίφθηκε η έφεση κατά της 'The Sun'. η οποία σε δημοσίευση της τον χαρακτήρισε «ο άνδρας που χτυπούσε τη σύζυγό του».

Η προσφυγή του ηθοποιού στη δικαιοσύνη.

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» προσέφυγε στη βρετανική Δικαιοσύνη το περασμένο καλοκαίρι, κατηγορώντας για συκοφαντική δυσφήμιση τον όμιλο News Group Newspapers (NGN), που εκδίδει την εφημερίδα «The Sun», η οποία τον κατηγορεί ότι κακοποίησε την ηθοποιό.

Έπειτα από μια δίκη τριών εβδομάδων τον Ιούλιο, κατά τη διάρκεια της οποίας είδαν το φως της δημοσιότητας διόλου κολακευτικές αποκαλύψεις για την ιδιωτική ζωή του 57χρονου ηθοποιού και της πρώην συζύγου του, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αποφάνθηκε κατά του Ντεπ, εκτιμώντας πως οι χαρακτηρισμοί της «Sun» ήταν «ουσιαστικά αληθείς», διότι «η μεγάλη πλειονότητα των φερόμενων επιθέσεων αποδείχθηκε».

Το δικαστήριο του Λονδίνου κατέληξε επιπλέον τον περασμένο Νοέμβριο πως ο διάσημος ηθοποιός ήταν όντως «ο άνδρας που χτυπούσε τη σύζυγό του». Ο δικαστής διαπίστωνε τότε πως ο ισχυρισμός της εφημερίδας ότι ο Τζόνι Ντεπ ήταν βίαιος απέναντι στη γυναίκα του ήταν δικαιολογημένος.

Απέρριψε την έφεση το βρετανικό δικαστήριο

Σήμερα, η βρετανική δικαιοσύνη απεφάνθη πως τα περίφημα νέα και αδιάσειστα στοιχεία της πλευράς του Johny Depp δεν άλλαζαν σε τίποτα την πρώτη καταδικαστική απόφαση. Οι δικηγόροι του ισχυρίστηκαν πως η Αmber Heard είχε δηλώσει πως θα διαθέσει 7 εκατομμύρια δολάρια από την οικονομική αποζημίωση για την κακοποίηση σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, κάτι που δεν έχει κάνει ως τώρα.

«Η ακρόαση ήταν πλήρης και δίκαιη και περιελάμβανε εις βάθος αιτιολόγηση για τα συμπεράσματα που φαίνεται να μην εμπίπτουν σε κάποιο λάθος ή εσφαλμένη προσέγγιση» σημειώνει το Εφετείο, απορρίπτοντας ουσιαστικά την έφεση του Τζόνι Ντεπ.

Εκπρόσωπος της απέναντι πλευράς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση, αναφέροντας πως τα στοιχεία της ενοχής ήταν αδιαμφισβήτητα. Αντίθετα, η πλευρά του Τζόνι Ντεπ προσβλέπει τώρα στην δικαστική μάχη σε αμερικανικό δικαστήριο, όπου, όπως αναφέρουν οι δικηγόροι του ηθοποιού, η Amber θα αναγκαστεί να προσέλθει και να δώσει εξηγήσεις.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ