ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Μετά και την συνέντευξη της Hailey στην οποία η ίδια αποκάλυψε πολλά για τον γάμο της με τον Justin Bieber, τώρα ήρθε η σειρά του πασίγνωστου τραγουδιστή να απαντήσει.

Μετά και τα δύο χρόνια γάμου τους (Σεπτέμβριο 2018), δύο μήνες αρραβώνα στις Μπαχάμες, οι δύο φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο ίδιος μιλώντας στο Αμερικάνικο GQ είπε πολλά για τον γάμο του με το μοντέλο και μεταξύ άλλων μίλησε για το «κάλεσμα», συγκεκριμένα «Ένιωσα ότι ήταν το κάλεσμά μου. Να παντρευτώ και να κάνω μωρά και όλο αυτό. Αλλά ο πρώτος χρόνος ήταν πολύ δύσκολες, γιατί ήταν πολλά, πολλά τραύματα. Υπήρχε έλλειψη εμπιστοσύνης. Υπήρχαν όλα αυτά τα πράγματα που δεν θέλεις να παραδεχτείς στον σύντροφό σου επειδή είναι τρομακτικά. Δεν θέλεις να τους φοβίσεις λέγοντάς τους ότι φοβάσαι».

Όμως πρόσθεσε ότι πλέον όλα βαίνουν καλώς και «Δημιουργούμε αυτές τις στιγμές για εμάς σαν ζευγάρι, σαν οικογένεια, και φτιάχνουμε αναμνήσεις. Και είναι όμορφο που έχουμε κάτι τέτοιο να περιμένουμε. Πριν δεν είχα κάτι να περιμένω από τη ζωή μου. Η προσωπική μου ζωή ήταν ανισόρροπη. Βασικά δεν είχα ζωή στο σπίτι. Δεν είχα το άλλο μου μισό. Δεν είχα κάποιον να αγαπώ. Τώρα τα έχω όλα αυτά»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ