ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Μετά την εξέλιξη του ελληνικού ποδόσφαιρού και τους έλληνες πολιτικούς να κατηγορούνται για ξέπλυμα παράνομου χρήματος, σειρά παίρνουν τώρα και Χολιγουντιανοί αστέρες που εμπλέκονται σε παράνομο τζόγο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ, ο εισαγγελέας Howard M. Ehrenberg κατέθεσε αγωγή κατά του ηθοποιού Tobey Maguire, ζητώντας πίσω ποσό ύψους 310.000 δολαρίων που είχε κερδίσει από τον ίδιο ο κινηματογραφικός Spiderman την περίοδο 2006-2009, σε παράνομο παιχνίδι.

Τα παράνομα παιχνίδια τζόγου διεξάγονταν σε ιδιωτικές λέσχες, των οποίων οι παίχτες λάμβαναν ιδιωτική πρόσκληση για να συμμετάσχουν. Μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί μόνο τα ονόματα του Matt Damon, Ben Affleck και Leonardo di Caprio αλλά ο εισαγγελέας έχει κατονομάσει μόνο τον Maguire, ο οποίος φέρεται να κέρδιζε περίπου 1.000.000 δολάρια μηνιαίως από τον παράνομο τζόγο.

Ο Αμερικανός δικηγόρος David E. Wohl ισχυρίστικε ότι βάσει νόμου, τα χρήματα που έχουν κερδηθεί από παράνομη δραστηριότητα δεν επιστρέφονται, ωστόσο αυτό που μπορεί να κάνει ο εισαγγελέας, είναι να καθίσει τους διάσημους αστέρες στο ειδώλιο του κατηγορουμένου.  Οι προβλεπόμενες ποινές ανέρχονται σε 6 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο μόνο 1000 δολαρίων για κάθε παράνομο παιχνίδι που έχουν συμμετάσχει.

 


 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ