ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

''Καλό είναι να μην υποτιμάμε κανέναν''

Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε η πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες, Δανάη Μιχαλάκη, σχετικά με τον γάμο της και πότε θα γίνει, στην Κατερίνα Καινούργιου και όχι στην Φαίη Σκορδά, ξέσπασε μία κόντρα θα λέγαμε ανάμεσα στις παρουσιάστριες των πρωινών με αρκετές σπόντες.

Η Κατερίνα σεβόμενη τους συνεργάτες της αλλά και την εκπομπή ήθελε να απαντήσει στην Φαίη Σκορδά, η οποία μίλησε για ''πλαίσια εκπομπών'' που προτιμούν κάποιοι να μιλάνε, εννοώντας προφανώς την ομάδα του ''Ευτυχείτε''.

«Έχει γίνει κάτι με το Πρωινό του ΑΝΤ1, και μου είπαν τα παιδιά ότι για πρώτη φορά θα θέλαμε σαν εκπομπή με κάποιον τρόπο να τοποθετηθούμε και εμείς γιατί έχει ενοχληθεί όλη η ομάδα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Γενικότερα, κάνουμε ρεπορτάζ όπως όλες οι εκπομπές. Το να έχεις κάνει λάθος σε ένα ρεπορτάζ έχει συμβεί και σε μένα και σε αυτή την εκπομπή και σε όλους και το σωστό είναι -εγώ το έχω κάνει- να ζητήσεις συγγνώμη ή να μην ασχοληθείς. Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Τα κανάλια, πέρα από το όνομα, είναι και τα πρόσωπα που είναι μπροστά. Τα κανάλια βλέπουν και επιλέγουν και πρόσωπα που μπορεί να μην πίστευαν ποτέ αυτοί που είναι εκείνη τη στιγμή ότι θα ήθελαν στο δυναμικό τους αυτά τα πρόσωπα καλύτερα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά γενικότερα αυτό που έχω σαν αρχή… Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν πάρα πολλοί υποβιβάσει, ειρωνευτεί, δεν με έχουν πιστέψει… Κάποιοι μπορεί να πίστευαν ότι αυτοί είναι πάνω από όλους, ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι, ότι κάποιοι είναι πιο κίτρινοι και κατώτεροι και κάποιοι άλλοι ότι είναι ανώτεροι».

«Όσο ανεβαίνω αυτό που μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί εγώ δεν έχω αυλές, είναι να μην υποτιμάς κανέναν. Αυτή τη στιγμή μπορεί η δικιά μας εκπομπή να είναι πρώτη, του χρόνου όμως μπορεί να είναι κάποια άλλη εκπομπή, να είναι ένα νέο κορίτσι που να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία και να πάει καλά. Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου. Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ σαν άνθρωπος δεν τα δέχομαι», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στο μεταξύ, στην ερώτηση που της έκαναν οι συνεργάτες της: «Είχες πρόταση από τον ΑΝΤ1;», η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε χαμογελώντας με νόημα: «Τώρα αν είχα, ας μην το ανοίξουμε αυτό το θέμα».

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ