ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Αποκαλύψεις μέσα από το Παλάτι.

Μπορεί να πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το Παλάτι σταμάτησε να βιώνει βαρύ πένθος και είναι ολοφάνερο πως σε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας λείπει κάθε μέρα και πιο πολύ.

Σε μία επίσημη ανακοίνωση που στάλθηκε στους Kate και William, αποκάλυψαν ότι στα παιδιά τους, Πρίγκιπα George, Πριγκίπισσα Charlotte και Πρίγκιπα Louis, λείπει πολύ “ο αγαπημένος τους προπάππους”.

Το συγκεκριμένο γράμμα δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του Instagram, MissRoyal Reply και έγραφε: “Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge σας ευχαριστούν πολύ για τα όμορφα λόγια σας, σχετικά με το θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου”.

“Η Bασίλισσα είναι συγκλονισμένη από τα πολλά μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε τις τελευταίες εβδομάδες. Σε όλους λείπει ο αγαπημένος παππούς και προπάππους, αλλά τα μηνύματά σας μας δίνουν μεγάλη ανακούφιση αυτή τη δύσκολη περίοδο”.

Το γράμμα, είναι γραμμένο σε χαρτί με μαύρο πλαίσιο, για να τονίσει την περίοδο πένθους της βασιλικής οικογένειας, ενώ έχει μια φωτογραφία του Πρίγκιπα Φίλιππου να χαμογελάει φορώντας τη στρατιωτική του στολή.

Να θυμίσουμε πως και τα τρία παιδιά των Cambridge λάτρευαν τον Φίλιππο και ειδικά η Charlotte, του είχε ιδιαίτερη αδυναμία καθώς έκαναν μαζί ιππασία.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Miss Royal Reply (@missroyalreply)

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ