ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε χθες την Ανθοκομική Έκθεση του Τσέλσι και περιηγήθηκε στους κήπους της, όπως σε αυτόν που σχεδίασε η δούκισσα του Kampridge, η σύζυγος του εγγονού της William.

Η έκθεση που ανοίγει σήμερα, Τρίτη 21/5, για το κοινό είναι το σημαντικότερο ανθοκομικό γεγονός στη Βρετανία και διοργανώνεται από τη Βασιλική Φυτοκομική Εταιρία (RHS), της οποίας η Ελισάβετ Β΄είναι ανάδοχος.

Την βασίλισσα υποδέχτηκε ο πρόεδρος της RHS Νίκολας Μπέικον πριν την ξεναγήσει μεταξύ άλλων στον "Κήπο Πίσω στη Φύση" ("Back to Nature Garden") που σχεδίασε η Kate, και ο οποίος βρίσκεται δίπλα σε τοπία των καλλιτεχνών 'Andy Davis και 'Adam White, βραβευμένων αρχιτεκτόνων τοπίου.

Τον κήπο που περιλαμβάνει μια σχοινένια κούνια, ένα σπιτάκι πάνω σε δέντρο και καταρράκτες χάρηκαν την Κυριακή, η Kate με τα τρία της παιδιά, τον George, τη Charlotte και τον Louis.

Η Kate και ο William ήταν ανάμεσα στα πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας που συνόδευσαν την 93χρονη Ελισάβετ στην περιήγησή της στην έκθεση, η οποία πραγματοποιείται στα κτήματα του Βασιλικού Νοσοκομείου του Τσέλσι στο Λονδίνο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ