ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Έγκυος για 4η φορά η δούκισσα του Cambridge;

Δέκα περίπου μέρες μετά την συνταραχτική εξομολόγηση της Meghan Markle τους “New York Times” σχετικά με την αποβολή που είχε τον Ιούλιο, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα δημοσίευμα τoυ αμερικανικού περιοδικό “Intouch” και βάση αυτού, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ετοιμάζονται να γίνουν σύντομα ξανά γονείς.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την πηγή του αμερικανικού περιοδικού, η Kate Middleton κυοφορεί δίδυμα και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού εδώ και καιρό ήθελαν να αποχτήσουν και άλλα παιδιά, αλλά δυσκολεύονταν. Μάλιστα, πριν από μήνες, βλέποντας πως δεν μπορούσαν να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά, σκέφτηκαν και το ενδεχόμενο να καταφύγουν σε υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Τότε, όμως, συνέβη το ευχάριστο.

Μέχρι στιγμής πάντως το Buckingham δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Αξίζει να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο περιοδικό ήθελε την δούκισσα του Cambridge να είναι έγκυος από τον Ιούλιο - μαζί με την Meghan Markle... και αν κρίνουμε από το ότι πράγματι η σύζυγος του πρίγκιπα Harry ήταν έγκυος την περίοδο εκείνη, ίσως το νέο δημοσίευμα να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

 

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ