ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Όπως κατάλαβες διαβάζοντας τον τίτλο μας, το πρώην σπίτι των αδελφών Middleton πρόκειται να πουληθεί. Ναι, σωστά υπέθεσες! Πρόκειται για το διαμέρισμα το οποίο μοιράστηκε η Kate Middleton με την αδερφή της Pippa για πολλά χρόνια στο Chelsea.

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, το εν λόγο διαμέρισμα βγήκε προς πώληση πρόσφατα και κάπως έτσι οι λεπτομέρειες του χώρου που έμενε η Κate πριν γίνει Δούκισσα του Sussex είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει τρεις πολυτελείς κρεβατοκάμαρες και δύο μπάνια. Το εν λόγω σπίτι είχαν αγοράσει οι γονείς της Kate για τις κόρες τους το 2002 έναντι 1,4 εκατομμύριου δολαρίων και πλέον η τιμή πώλησής του φτάνει τα 3,45 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τις Sunday Times.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι το σπίτι έχει τρία επίπεδα, είναι ζεστό και συνάμα πολυτελές ενώ η πάνω πάνω κρεβατοκάμαρα έχει μια εκπληκτική θέα!

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το γιατί η οικογένεια Middleton θέλει να πουλήσει το διαμέρισμα αλλά το μεσιτικό γραφείο, Knightfrank σίγουρα θα έχει μεγάλο κέρδος από την πώληση αυτού.

Δείτε μερικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το πρώην διαμέρισμα των Kate και Pippa Middleton:

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ