ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα βραβεία BAFTA που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.
Και ενώ μέχρι σήμερα οι περισσότεροι εστιάσαμε στο λαμπερό στυλ της δούκισσας, ήρθε στην επιφάνεια μια λεπτομέρεια που μέχρι στιγμής αγνοούσαμε. Το βασιλικό ζεύγος, κατά την διάρκεια εκείνης της βραδιάς, είχε μάλλον την πιο αμίχανη στιγμή του για αυτή την χρονιά.

Μόλις λοιπόν ανακοινώθηκε η είσοδος του δούκα και της δούκισσας του Cambridge, το κοινό σηκώθηκε όρθιο και σιώπησε απόλυτα. Μερικοί έβγαλαν τα κινητά τους για να καταγράψουν τη στιγμή, αλλά εκτός από τον ήχο των φωτογραφικών μηχανών, δεν ακουγόταν απολύτως τίποτα... κάτι που σαφώς έκανε το όλο κλίμα άβολο.

Όταν έφτασε στη θέση της, η Kate ψιθύρισε γελώντας σε μια γυναίκα που καθόταν πίσω της ότι "είναι τόσο ήσυχα!", ενώ κι ο William έμοιαζε να κάνει κάποιο σχόλιο. Μάλιστα, καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης, το ζευγάρι φαινόταν να αστειεύεται διαρκώς για την "επική" στιγμή που έζησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ