ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η ανακοίνωση on air.

Στην σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Katerina, ανακοινώθηκε πως ένας από τους βασικούς συνεργάτες της παρουσιάστριας, λήγει τη συνεργασία του.

Ο λόγος για τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος στα μέσα της εκπομπής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Super Katerina, λέγοντας:

«Κατερίνα μου, θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για αυτή τη συνεργασία που είχαμε. Είναι προσωπική μου απόφαση να σταματήσω από την εκπομπή εδώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το τονίζω για να μη γραφτούν διάφορα. Είναι προσωπική μου απόφαση να σταματήσω γιατί κάποια στιγμή προς τον Δεκέμβριο θα αρχίσει η προετοιμασία για μια εκπομπή που ετοιμάζω. Θα ανακοινωθεί από τον Νίκο Κοκλώνη. Θέλω να ευχαριστήσω εσένα Κατερίνα προσωπικά και τον Νίκο για την προσπάθεια που κάνετε και για τα επιχειρήματα που με πείσατε να έρθω εδώ φέτος. Σαφώς και δεν το μετανιώνω αλλά για κάποια πράγματα δεν είμαστε για αυτά και δεν είναι για εμάς. Το είδα… Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Ξέρω ότι η πόρτα είναι ανοιχτή και θα έρθω φυσικά ως καλεσμένος»

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου με ψυχραιμία και ηρεμία το δέχτηκε και προχώρησε στη σκαλέτα της εκπομπής, λέγοντας: “Και πάμε στη μαγειρική μας”.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ