ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα θυμάστε, πριν από λίγο διάστημα, έγινε γνωστό το ερωτικό σκάνδαλο του Tristan Thompson με την Jordyn Woods, ενώ λίγο μετά ήρθε στην επιφάνεια ο χωρισμός του μπασκετμπολίστα με την Khloe Kardashian.

Και μετά από όλα αυτά... το φως της δημοσιότητας είδε μια απρόσμενη λεπτομέρεια. Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα του ξένου τύπου, η Khloe Kardashian ήταν τελικά το τρίτο πρόσωπο... αφού η Jordyn ήταν πρώην σύντροφος του Thompson, με την οποία επίσης έχει ένα παιδί! Ναι, καλά διαβάσατε και μάλιστα λέγεται ότι η Khloe διατηρούσε σχέση με τον Tristan πριν καν χωρίσουν και ενώ αυτή ήταν έγκυος.

Μαθαίνοντας την έκταση που πήρε το θέμα, η τηλεπερσόνα αποφάσισε να παραθέσει δημόσια την δική της οπτική και με αυτό τον τρόπο να διαλευκάνει την υπόθεση. Σε μία σειρά από Instagram Story είπε: «H αλήθεια μου: Συνάντησα τον Tristan επειδή αυτός επέλεξε να βγούμε μαζί σε ένα blind date. Μετά από μερικά ραντεβού ο Tristan μου αποκάλυψε ότι έχει μία πρώην η οποία ήταν έγκυος. Προφανώς, αυτό με έκανε επιφυλακτική και δεν ήξερα αν έπρεπε να ξεκινήσω μία σοβαρή σχέση μαζί του. Μου ξεκαθάρισε ότι η σχέση τους είχε τελειώσει πολύ πριν γνωριστούμε. Είχα επαφές με τον στενό του κοινωνικό κύκλο και μου έδειξε αποδεικτικά στοιχειά (μηνύματα που αντάλλασσαν) και χρησιμοποίησε ακόμα και του δικηγόρους του για να μου το αποδείξει. Οι καλύτεροι του φίλοι, οι συνεργάτες του, ακόμα και η μητέρα του μου είπαν ότι όντως είχαν χωρίσει πολύ πριν εμφανιστώ. Νιώθω μεγάλη απογοήτευση που πρέπει να τα δημοσιεύσω αυτά… αλλά πρέπει να πω την αλήθεια μου. Πάρτε το όπως θέλετε. Αυτή είναι η αλήθεια μου! Η αλήθεια που πίστεψα εγώ. Εάν για κάποιο λόγο ΔΕΝ είναι αυτή η αλήθεια νιώθω μεγάλη λύπη που ο TRISTAN και ο περίγυρος του είπαν τόσα ψέματα για κάτι τέτοιο. Προσεύχομαι να είναι αλήθεια όσα ξέρω εγώ. Ο Θεός ξέρει πόσο προσεύχομαι τώρα και αλήθεια δεν ξέρω τι να πιστέψω. Αλήθεια, μέσα από την καρδιά μου συγνώμη! Συγγνώμη αν προκάλεσα πόνο. Καμία γυναίκα δεν αξίζει να περνάει κάτι τέτοιο!»

Δείτε τις αναρτήσεις:

 

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ