ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ένα πορτοκαλί αερόστατο 6 μέτρων, με τη μορφή του Donald Trump ως μωρό φορώντας πανί, πέταξε πάνω από τη Βουλή του Λονδίνου σαν μέρος των διαμαρτυριών για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στη Μεγάλη Βρετανία. Περίπου 2 χιλιάδες ντόπιοι, τουρίστες, ακτιβιστές και παιδιά πανηγύρισαν όσο το αερόστατο σηκώθηκε στον αέρα στα 30 μέτρα. 

Η κίνηση αυτή στοχεύει στο να ''μιλήσει'' στον Trump ''σε μια γλώσσα που καταλαβαίνει'' (δηλαδή στοχεύει να τον προσβάλει). ''Έτσι βλέπει ο κόσμος τον Donald Trump, σίγουρα οι περισσότεροι Βρετανοί. Είναι κοινή αντίληψη πως είναι ένα μεγάλο, θυμωμένο μωρό, κάθε φορά που κάτι δεν πάει όπως θέλει πετάει τα παιχνίδια του'' λέει ο ακτιβιστής Leo Murray, που οργάνωσε το αερόστατο. 

O δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan είχε δώσει την έγκριση του για να πετάξει το αερόστατο λέγοντας πως ''H χώρα είναι γνωστό πως έχει αίσθηση του χιούμορ'', αλλά από την άλλη ο Trump τον είχε αποκαλέσει ανίκανο να ελέγξει το έγκλημα και τις στρατιωτικές επιθέσεις στην πόλη του.

Ο ίδιος ο Trump, από την άλλη, είχε πει πως θα αποφύγει το Λονδίνο όσο μπορεί. 

''Όταν βγάζουν αερόστατα για να με κάνουν να μην αισθάνομαι ευπρόσδεκτος, δεν υπάρχει λόγος για μένα να πάω στο Λονδίνο. Αγαπούσα το Λονδίνο σαν πόλη'' είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ''The Sun''. 

Όπως και να έχει το... αερόστατο πέταξε! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ