ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Τι και αν είναι μια από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλής παρουσίες ανά το παγκόσμιο; Τι και αν πρωταγωνιστεί στα εξώφυλλα του Τύπου; Τι ακόμη και αν έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Harry; Σύμφωνα με την βιογράφο Angela Levin, η Meghan Markle δεν έχει γίνει αποδεκτή στους πιο στενούς κύκλους του πρίγκιπα Harry.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο ντοκιμαντέρ της Gayle King για το CBS, Meghan and Harry Plus One, η Angela ανέφερε πως οι κοντινοί του Harry νιώθουν πως απειλούνται από τη Meghan και τις έντονες απόψεις της.

"Πιστεύω πως δεν είναι δημοφιλής σε πολλούς κύκλους, συχνά επειδή λατρεύουν τον Harry και φαίνεται να πιστεύουν πως εκείνη έχει τον έλεγχο," αναφέρει η Levin.

Ακούγοντας όμως τα πιο πάνω, η Maiysha Kai, managing editor του The Glow Up, έσπευσε να πει την δική της άποψη: "Είτε λέει πως είναι δύσκολη ή απαιτητική, υπάρχει ένα υποκείμενο εκεί που ταιριάζει πολύ σε αυτό το στερεότυπο της θυμωμένης έγχρωμης γυναίκας που οδηγεί σε ένα στερεότυπο μίας αυταρχικής γυναίκας και που δεν της επιτρέπει να είναι ένας άνθρωπος που έχει ενέργεια και θέλει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί".

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ