ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Meghan Μarkle και Donald Trump είναι ένα και το αυτό. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκε η ετεροθαλής αδερφή της Δούκισσας του Sussex, Samantha, που εξαπέλυσε νέες κατηγορίες για την αδερφή της. 

Η Samantha έχει ανοίξει εδώ και καιρό πόλεμο εναντίον της αδερφής της, και όλα ξεκίνησαν από τότε που έμαθε πως η Μeghan θα γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

«Οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να είναι τόσο τυφλωμένοι από τη λάμψη της διασημότητας και του πλούτου» έγραψε η Samantha στο Twitter.

«Ο Τrump είπε ότι θα μπορούσε να πυροβολήσει κάποιον και να μην χάσει ψήφους. Η ίδια νοοτροπία ισχύει και για την αδερφή μου. Οι άνθρωποι πιστεύουν ο,τιδήποτε και εξακολουθούν να ακολουθούν τη σειρά μυρμηγκιών», ισχυρίστηκε.

Φυσικά η Samantha αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στον πατέρα τους Thomas, ο οποίος προκάλεσε διάφορα σκάνδαλα και εντάσεις, κάνοντας την Μeghan Markle να μην θέλει να έχει καμμιά επαφή μαζί του.

«Οφείλει στον πατέρα μου πολύ αγάπη και σεβασμό. Κανείς δεν θέλει να χαλάσει τον γάμο της και ο γάμος δεν είναι το θέμα. Το θέμα είναι η ευγενική συμπεριφορά προς τον πατέρα μας», έγραψε.

H ετεροθαλής αδερφή της Meghan δεν έμεινε μέχρι εκεί, αφού αναφέρθηκε στην Meghan με ένα υποτιμητικό σχόλιο αποκαλώντας την ''duchASS'' (παράφραση του τίτλου Δούκισσα - DUCHESS).

«Δεν θα είμαι ποτέ ξανά γλυκιά» ανέφερε. «Η duchASS πρέπει να είναι ανθρώπινη στον πατέρα μας που της έχει δώσει τα πάντα... και αυτές οι αηδίες στα ΜΜΕ μπορούν να σταματήσουν! Ήταν πάντα εκεί για εκείνη. Τα ψεύτικα νεύματα και τα χαμόγελα μπορούν να σταματήσουν. Η duchASS μπορεί να υποκλιθεί στον μπαμπά».

Μετά από όλο αυτό, φαίνεται πως οι δύο αδερφές δεν πρόκειται να συμφιλιωθούν σύντομα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ