ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Είναι πλούσιοι, όμορφοι και ταλαντούχοι... κι όμως μερικοί από αυτούς αναζήτησαν τον έρωτα μέσω applications και τυφλών ραντεβού! Ναι και εμείς δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε στην αρχή, ωστόσο τα profiles τους στα εν λόγω applications είναι πέρα για πέρα αληθινά!

Αν βέβαια λάβουμε υπόψη μας ότι περνάμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας μπροστά από μια οθόνη, τότε μάλλον δεν θα έπρεπε να μας ξαφνιάζει αυτή η κατάσταση. Τι δηλαδή και αν είναι celebrities; Ήθελαν να δοκιμάσουν την τύχη τους!

Δες στη συνέχεια ποιοι celebrities έχουν χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή dating applications:

 

Zac Effron: Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε σε συνέντευξη του πως δυο περίπου χρόνια πριν μπήκε στον πειρασμό να φτιάξει ένα λογαριασμό στο Tinder... τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα ήθελε, αφού δεν του έδινε καμία σημασία! Ο λόγος; Είχε καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι το profile ήταν fake!

Mariah Carey: Λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Nick Cannon και λίγο πριν την σχέση της με τον James Packer, η Mariah ήταν σταθερή αξία στο dating application “Match”!

Britney Spears: Και η Britney λοιπόν υπήρξε ενεργή χρήστρια των εν λόγω applications!

Katy Perry: Η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο Breakfast Club ότι όχι απλώς έχει λογαριασμό στο Tinder, αλλά είναι και εθισμένη! Στη συνέχεια όμως μέσω δηλώσεών της στο Harpeer Bazaar, είπε ότι απλώς έκανε πλάκα! Τώρα εμείς δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε.

Lindsay Lohan: Από αυτή την λίστα, δεν θα μπορούσε να λείπει και το “κακό κορίτσι” του Hollywood! Η ίδια γνωστοποίησε την ύπαρξη του profile της στο Tinder μέσω Instagram! Πώς προέκυψε αυτό; Είχε βρει και τον αδερφό της εκεί... οπότε δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της!

Αυτοί ήταν μονάχα μερικοί από τους διάσημους που έχουν χρησιμοποιήσει dating application για να βρουν τον έρωτα. Αν και υποθέτουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν διαγράψει τα profiles τους, διαβάζοντας τα πιο πάνω ένα έχω να σου πω: Αν χρησιμοποιείς κάποιο από τα εν λόγω δίκτυα και αν κάποια στιγμή δεχτείς αίτημα από κάποιο celebrity... ψάξτο πριν τον απορρίψεις! Γιατί όπως φαίνεται όλα είναι πιθανά!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ