ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Σε μια ρατσιστική κοινωνία τα πάντα είναι πιθανά

Ο Lando Norris, ήταν μαζί με τον Lewis Hamilton, από τους πρώτους εκπροσώπους του αθλητισμού, που σχολίασαν την δολοφονία του George Floyd, στη Μινεάπολη, από λευκό ασυτονομικό, κατά την διάρκεια της σύλληψης του.

Ο 20χρονος Βρετανός οδηγός της MacLaren, εξέφρασε την υποστήριξή του στις διαμαρτυρίες κατά του ρατσισμού, σε όλον τον κόσμο και προέτρεψε τους πολλούς ακολούθους του στο Twitter και το κανάλι του Twitch (σ.σ. πάνω από 800.000 συνολικά) να αναλάβουν δράση και να υπογράψουν αναφορές για την καταπολέμηση των διακρίσεων.

Οπως, όμως, αποκάλυψε, προκαλώντας αίσθηση, από εκείνη την ημέρα, άρχισε να... χάνει ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η ημέρα που εκφραζόμουν προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι η ημέρα που έχασα τους περισσότερους ανθρώπους στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσπαθείς να κάνεις το σωστό, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν το πιστεύουν. Και αν δεν το πιστεύουν, χαίρομαι που δεν με ακολουθούν πια. Ωστόσο, πρέπει να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία για να πω στους ανθρώπους τι πιστεύω ότι είναι σωστό. Και θα το ξανακάνω».

 
 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by Lando Norris (@landonorris) on

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ