ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε

Περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει σε όλο τον κόσμο από την πανδημία του κορωνοϊού, σύμφωνα με απολογισμό του AFP, βάσει επίσημων στοιχείων σήμερα 2 Νοεμβρίου στις 09:45 ώρα Κύπρου και όπως φαίνεται, τα πράγματα θα εξακολουθούν να είναι δύσκολα για αρκετό καιρό ακόμη. Και ενώ οι περισσότεροι επώνυμοι που νόσησαν από τον ιό αποφάσισαν να το δημοσιεύσουν για να στείλουν θάρρος σε όλο τον κόσμο, ο πρίγκιπας William δεν έκανε κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» και πηγές του BBC, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ νόσησε από τον κορωνοϊό τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο αποφάσισε να το κρατήσει κρυφό για να μην αναστατώσει το έθνος.

«Υπήρχαν σημαντικά πράγματα που γίνονταν και δεν ήθελα να προκαλέσω ανησυχία σε κανέναν!» φαίνεται να παραδέχτηκε ο William σε μέλος του στενού του κύκλου. Να σημειώσουμε πως βάση των ίδιων πηγών, την περίοδο που ο πρίγκιπας ήταν θετικός στον covid-19, υποβλήθηκε σε θεραπεία από γιατρούς και παρέμεινε απομονωμένος στο σπίτι του.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ