ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί δεκάδες paparazzi προσπάθησαν να απαθανατίσουν την TV persona Kim Kardashian με το νεογέννητο χωρίς όμως μέχρι στιγμής να πετύχουν τον στόχο τους.

Η Kim Kardashian και ο σύντροφός της, Kanye West, φαίνεται ότι σκέφτονται πολύ σοβαρά να πουλήσουν τις φωτογραφίες του μωρού τους έναντι εκατομμυρίων.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τα ξένα tabloids, δέχτηκε προτάσεις από γνωστό lifestyle περιοδικό, ενώ ενδέχεται να δούμε το νεογέννητο για πρώτη φορά μέσα από το ριάλιτι της οικογένειας Kardashian.

Ο Kanye, πάντως, έχει διαμηνύσει πως δεν έχει πρόθεση να βγάλει χρήματα από την κορούλα του, οπότε το ζευγάρι λέγεται ότι θα πει «ναι» στη φωτογράφηση, αλλά θα δώσει τα λεφτά σε κοινωφελή ιδρύματα, κάτι που είχαν κάνει και οι Brangelina με τα δικά τους μωρά.

Την ίδια ώρα άλλες πληροφορίες θέλουν την γιαγιά Kris Jenner να «κυνηγά» την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μικρούλας North στο talk show που ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες.

Η αλήθεια για το τι πραγματικά θα πράξει το ζευγάρι βρίσκεται ανάμεσά μας. Αυτό που απομένει είναι να το δούμε και στην πράξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kim Kardashian  |  Kanye West  |  North  |  gossip  |  celeb  |  news

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ