ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Τι δήλωσε η ίδια αναφορικά με την επιστροφή της στην τηλεόραση και το ταξίδι της στο Dubai.

Η πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «τσάκωσε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έξω από τα γραφεία του Σκαϊ, με τον οποίο πρόκειται να συνεργαστεί την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, και την ρώτησαν μεταξύ άλλων και για το πολυσυζητημένο ταξίδι της στο Dubai.

Η ίδια αρχικά τοποθετήθηκε για την νέα της επαγγελματική στέγη, λέγοντας «Μπήκα στην οικογένεια του ΣΚΑΪ και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη! Έχω πάρα πολλή όρεξη και διάθεση! Ήδη δουλεύουμε, έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Το “Αγρότης Μόνος Ψάχνει” μ’ αρέσει, είναι πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω ακόμη. Με τον Κοκλώνη είμαστε φίλοι, είχαμε συζητήσει κάποια Project. Ένα από αυτά ήταν πολύ risky για μένα… Μου πρότεινε τον “Ορό της Αλήθειας”. Ο Νίκος είναι πολύ ταλαντούχος και ικανός και μακάρι στο μέλλον να τα πούμε».

Ενώ αναφερόμενη στο περιστατικό, το ταξίδι της δηλαδή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για επαγγελματικούς σκοπούς, η Κωνσταντίνα επισήμανε, «Δεν ήταν παράνομο που πήγα στο Ντουμπάι, δεν το έκρυψα κιόλας. Ήταν και στα πλαίσια δουλειάς γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στην εστίαση και γενικά σε διάφορους άλλους τομείς. Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο, δεν είχα τέτοια πρόθεση γιατί δεν μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δεν ζω στον κόσμο μου. Κι εγώ πέρασα πολύ δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου, δεν μπορούσα να τη δω. Και τώρα η μητέρα μου δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο και σήμερα, σε μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα, δεν είναι εδώ».

Δείτε τις δηλώσεις της στο πιο κάτω βίντεο:

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ