ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στο Open και μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα για το διαζύγιο του.

Ο γνωστός ηθοποιός πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να χωρίσει με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέντευξή του υπογράμμισε ότι κύριο μέλημά τους είναι τα παιδιά τους.

«Όταν δύο ενήλικες άνθρωποι, έχοντας σώας τας φρένας, μπορούν να έρθουν σε μια συνεννόηση και να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής τους, εφόσον θεωρούν και οι δύο ότι αυτό είναι προς το καλύτερο, ο χωρισμός μπορεί να είναι πραγματικά μια ευτυχής κατάληξη. Αλλαγές μπορεί να συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας, το θέμα είναι πως τις διαχειριζόμαστε και πως αυτές μας πάνε πιο μπροστά.

Τώρα πια μπορώ να πω ότι ο χωρισμός δεν είναι ούτε εύκολος ούτε δύσκολος. Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες. Το κύριο μέλημα μας με την Κατερίνα ήταν πάντα τα παιδιά μας. Από κει και πέρα αυτό που χρειάζεται να κάνουμε όλοι οι άνθρωποι είναι να αφήσουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ