ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ένα περίεργο αίτημα είχε ο Κanye West που ζήτησε από τους συνεργάτες του να απέχουν από το προγαμιαίο σεξ.

Για ποιο λόγο το έκανε αυτό;

Όπως αποκάλυψε λίγο πριν την παρουσίαση του νέου του δίσκου με τίτλο '' Jesus Is King'', ο ίδιος εκτέθηκε στην πορνογραφία από μικρή ηλικία και ανέφερε πως ήταν εθισμένος στο σεξ μετά τον θάνατο της μητέρας του το 2007.

«Μερικοί άνθρωποι έπεσαν στα ναρκωτικά, εγώ βυθίστηκα στο σεξ, την εξάρτησή μου», ανέφερε. Μιλώντας για την παραγωγή του Jesus Is King, ο West, ανέφερε ότι ζήτησε από όσους συνεργάζονται στον νέο του δίσκο να μην κάνουν σεξ πριν τον γάμο.

«Υπήρχαν φορές που ζήτησα από τους ανθρώπους να μην έχουν προγαμιαίες σεξουαλικές επαφές ενώ εργάζονται για τον δίσκο. Υπήρχαν φορές που πήγα σε ανθρώπους οι οποίοι δούλευαν σε άλλα πρότζεκτ και τους είπα 'μπορείς απλά να δουλέψεις και να εστιάσεις σε αυτό;'», είπε ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε ότι οι οικογένειες που προσεύχονται είναι αυτές που μένουν μαζί. «Η δουλειά μου είναι να διαδώσω το Ευαγγέλιο, να δείξω στους ανθρώπους τι έκανε ο Χριστός για μένα, (...) και έτσι δεν είμαι πλέον σκλάβος. Είμαι γιος του Θεού. Είμαι ελεύθερος», ανέφερε μεταξύ άλλων o αμφιλεγόμενος ράπερ και σύζυγος της Kim Kardashian.

O Kanye σχολίασε επίσης το καπέλο που φόρεσε με το σύνθημα του Trump, Make America Great Again. Ο West που είχε αναφέρει ότι τόσο εκείνος όσο και ο Αμερικανός πρόεδρος «έχουν την ενέργεια του δράκου» υποστήριξε πως δεν θα πιεστεί για να μοιραστεί τις απόψεις του.

«Το να φορέσει ένα κόκκινο καπέλο ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης στην ανθρώπινη ιστορία ήταν το αστείο του Θεού σε όλους τους φιλελεύθερους», είπε μεταξύ άλλων ενώ αποκάλυψε πως σχεδιάζει, μελλοντικά, να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ. O West είπε ότι έρθει κάποια στιγμή που θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και θα θυμάται όσους «δεν είχαν την ικανότητα να κατανοήσουν πολιτισμικά τι κάναμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ