ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει, στις 20 Νοεμβρίου, ο πρίγκιπας Andrew γνωστοποίησε ότι του ζητήθηκε να παραιτηθεί από τα δημόσια καθήκοντά του για το άμεσο μέλλον, έπειτα από την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο με τον χρηματιστή Jeffery Epstein. Η εν λόγω κατάσταση φαίνεται πως δεν έχει αντίκτυπο μόνο στον ίδιο, αλλά και στις δύο του κόρες, πριγκίπισσα Ευγενία και πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία

Σύμφωνα με αρκετά βρετανικά μέσα, ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ δεν θα είναι πλέον σε θέση να στηρίζει οικονομικά τα δύο του παιδιά, αφού από εδώ και πέρα θα σταματήσει να λαμβάνει τον μισθό των περίπου 290.000 ευρώ που λάμβανε τον χρόνο. Αυτό βέβαια, θα «στιγματίσει» ιδιαίτερα την πριγκίπισσα Βεατρίκη, η οποία σύντομα παντρεύεται... και εκτός από το ότι πιθανότατα να μην μπορέσει να κάνει τον χλιδάτο και ανοιχτό γάμο που πραγματοποίησε η αδερφή της, την έχει ντροπιάσει στην καλύτερη περίοδο της ζωής της.
Όπως μάλιστα αναφέρεται σε βρετανικά δημοσιεύματα, ο αρραβωνιαστικός της Βεατρίκης, Edoardo Mapelli Mozzi, είναι έντονα δυσαρεστημένος με την τροπή των γεγονότων και τα μπλεξίματα του πεθερού του.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον αρραβωνιαστικό της, Edoardo Mapelli Mozzi

Από την άλλη, η κόρη του Ευγενία, φαίνεται να είναι σε καλύτερη μοίρα –αφού είναι ήδη παντρεμένη και οικονομικά εξασφαλισμένη- και αυτές τις μέρες προσπαθεί να αντιμετωπίσει με αξιοπρέπεια το σκάνδαλο.

H πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank κατά την ημέρα του γάμου τους (12 Οκτωβρίου 2018)

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως η βασικότερη κατηγορία που αντιμετωπίζει ο δούκας του York και πατέρας τον δύο γυναικών είναι οι σεξουαλικές σχέσεις που διατηρούσε στο παρελθόν με 17χρονη και παρά το γεγονός ότι αρνείται την οποιαδήποτε ανάμειξη, τα στοιχεία εις βάρος του ολοένα και αυξάνονται.

Φυσικά, από την τροπή των γεγονότων, πλήγμα δεν δέχτηκαν μονάχα οι κόρες του πρίγκιπα Andrew αλλά και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια. Όπως μάλιστα αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της βασίλισσας στην Sun, η ίδια είναι απογοητευμένη και κατά κάποιο τρόπο αισθάνεται προδομένη από τον γιο της.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ