ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Σόκαρε με την μεγάλη αποκάλυψη που έκανε η Lady Gaga, ότι βιάστηκε σε ηλικία 19 ετών. Η διάσημη τραγουδίστρια, δήλωσε πως την εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά μουσικός παραγωγός, είκοσι χρόνια μεγαλύτερός της. Λίγες στιγμές μετά, είδαμε το όνομα του φερόμενου ως βιαστή της σταρ να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Aν και η ίδια δεν αποκάλυψε ποιος ήταν ο άντρας που την παρενόχλησε, λίγες ώρες μετά βγήκε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας Kesha και αποκάλυψε πως ο βιαστής της Gaga δεν είναι άλλος από τον 41χρονο μουσικό παραγωγό Dr Luke. To Twitter διάλεξε ο δικηγόρος για να γράψει «Mαντέψτε ποιος βίασε την Lady Gaga». Μόλις κάποιος του απάντησε «ο Dr Luke», αυτός απάντησε: «bingo!»

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση της Lady Gaga, μέσω των εκπροσώπων της, που τόνισαν πως οι παραπάνω ισχυρισμοί είναι εντελώς αναληθείς. «Η κατηγορία στον Dr Luke είναι εντελώς αβάσιμη και ακατανόητη. Απορώ πως κάποιος τολμά να εκμεταλλεύεται ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα».Έντονη ήταν και οι απάντηση του Dr Luke που ξεκαθάρισε πως «όσα είπε ο Μαρκ Γκεράγκος είναι εντελώς αναληθή και δυσφημιστικά. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί μόνο δυο φορές για λιγότερο από μισή ώρα. Ποτέ δεν ήταν μόνοι τους σε κανένα meeting, και ποτέ δεν την άγγιξε. Επίσης δεν συναντήθηκαν την περίοδο που αναφέρει η τραγουδίστρια ότι βιάστηκε». Ο δικηγόρος της Kesha υπερασπίζεται την νεαρή τραγουδίστρια που κατέθεσε πρόσφατα μήνυση στον πρώην μουσικό της παραγωγό Dr Luke υποστηρίζοντας πως την κακοποίησε σεξουαλικά. Εξήγησε επίσης πως στόχος είναι η Lady Gaga να καταθέσει ως μάρτυρας στο δικαστήριο που θα γίνει για την σεξουαλική κακοποίηση που υποστηρίζει πως δέχτηκε η Kesha από τον Dr Luke.

Απορίες προκαλεί το γεγονός πως η Gaga δήλωσε ότι βιάστηκε στα 19 της από έναν μουσικό παραγωγό 20 χρόνια μεγαλύτερο της. Κάτι που λέει πως αν το πάρουμε μαθηματικά δεν λέει να είναι ο Dr Luke, εκτός κι αν η 28χρονη σταρ δεν έδωσε τη σωστή του ηλικία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ