ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η ανάρτησή του στο Instagram.

Μετά και την «αναμενόμενη» κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου ο Λευτέρης Πετρουνιας επέστρεψε πίσω στην αγκαλιά της οικογένειάς του και πιο συγκεκριμένα της κόρης του Σοφίας.

Ο ίδιος μετά την χρυσή ανάδειξή του για πέμπτη φορά, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Βασιλεία της Ελβετίας, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, αποδεικνύοντας σε όλους πως η αγάπη του παιδιού του είναι εξίσου σημαντική με τις κατακτήσεις του. Στη λεζάντα έγραψε «Το συναίσθημα όταν γυρίζεις σπίτι κουρασμένος και δεν θέλεις τίποτα άλλο εκτός από αυτήν την αγκαλιά»

Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας πρωταθλητής, έχει στη συλλογή του και άλλα τέσσερα χρυσά μετάλλια από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Μονπελιέ 2015, Βέρνη 2016, Κλουζ 2017, Γλασκόβη 2018). Με την τελευταία του πρωτιά έγινε ο Ευρωπαίος αθλητής με τα περισσότερα χρυσά στο όργανο των κρίκων. Ακολουθεί με τέσσερα χρυσά μετάλλια ο Ιταλός Γιούρι Κέκι, ο οποίος πρωταγωνιστούσε τη δεκαετία του ’90. Με πέντε πρωτιές ισοφάρισε τον Βλάση Μάρα, που έχει πέντε μετάλλια στο μονόζυγο. Έξι ευρωπαϊκούς τίτλους κατέχει μόνο ο Ούγγρος «σπεσιαλίστας» του πλάγιου ίππου Κρίστιαν Μπέρκι.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ