ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Το σπίτι τους στη Βρετανία απέκτησε μέσα στην νύχτα... νέους ενοίκους

Όπως μάλλον θυμάστε, στις 8 Ιανουαρίου 2020 ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle γνωστοποίησαν μέσα από το Instagram account τους το @SussexRoyal την αποχώρηση από τη βασιλική οικογένεια και την παραίτηση από τις βασιλικές υποχρεώσεις τους, με σκοπό να μετακομίσουν στην Αμερική και να ζήσουν μια ιδιωτική ζωή μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. Αν και αρχικός τους στόχος ήταν να μοιράζουν ισότιμα τον χρόνο τους μεταξύ Αμερικής και Αγγλίας, τελικά -όσο περνάει ο καιρός- αποδεικνύεται πως το ζευγάρι δεν πρόκειται να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Βρετανία - πράγμα που φαίνεται έντονα και με την "ενοικίαση" του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η εγκυμονούσα πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank μετακόμισαν στην κατοικία τους με τους Harry και Meghan, το Frogmore Cottage, και οι πρώην royals φαίνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι με την τροπή των γεγονότων. Την είδηση επιβεβαιώνει και η Sun, τονίζοντας πως η μετακόμιση έγινε κρυφά, μέσα στη νύχτα. Τα φορτηγά αφαίρεσαν τα προσωπικά πράγματα του Harry και της Meghan και η κίνηση αυτή «μεταφράζεται» από κάποιους ως οριστική απόφαση του ζευγαριού να μην επιστρέψει ποτέ στη Βρετανία.

Εκπρόσωπος Τύπου του παλατιού, διευκρινίζει πως «Το Frogmore Cottage είναι η ιδιωτική κατοικία του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex και οποιεσδήποτε συμφωνίες ή διακανονισμού είναι δικό τους ζήτημα» και με αυτό υποθέτουμε πως εννοεί ότι το σπίτι εξακολουθεί ακόμη να βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ