ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Η αλήθεια είναι πως μπορεί τις τελευταίες μέρες να συμβαίνουν διάφορα, ωστόσο το κεντρικό θέμα της lifestyle επικαιρότητας είναι ο περιβόητος δεύτερος γάμος του Justin και της Hailey Bieber. Λίγες μέρες μετά το λαμπερό γεγονός -επιτέλους- μάθαμε πόσα χρήματα στοίχισε!

Το ζευγάρι, μπορεί κατά την διάρκεια του πολιτικού του γάμου τον περασμένο του Σεπτέμβριο να ξόδεψε ελάχιστα χρήματα, ωστόσο κατά την διάρκεια του θρησκευτικού του γάμου σε παραθαλάσσιο θέρετρο στη Νότιας Καρολίνας, κάθε άλλο παρά αυτό συνέβη! Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, το ζευγάρι δεν υπολόγισε καθόλου τα έξοδα και ξόδεψε τουλάχιστον $1,3 εκατ. για την τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Ναι, καλά διαβάσατε!

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίεμα,τον λογαριασμό "εκτόξευσαν" στα ύψη, τα ρούχα υψηλής ραπτικής που επέλεξε το ζευγάρι, το τεράστιο αγρόκτημα που επέλεξαν και η διακόσμηση του, τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής των εκλεκτών προσκεκλημένων τους. Αξίζει να σημειώσουμε πως μόνο τα λουλούδια άξιζαν περίπου $300.000, ενώ το brunch την επομένη του γάμου κόστισε 95 δολάρια το άτομο.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, μιας και βρισκόμαστε στην Κύπρο, ο χλιδάτος γάμος κόστισε πάνω ένα εκατομμύριο ευρώ... και ενώ θα έπρεπε να ξαφνιαστούμε με το τεράστιο ποσό, δεν το κάνουμε! Ο λόγος; Η υπερβολή είναι στο αίμα του lifestyle system!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αινιγματικό post της Selena Gomez δύο μέρες μετά τον γάμο των Biebers

                                  Στον λαμπερό γάμο του Justin Bieber και της Hailey Baldwin

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ