ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Γράφει ο Χρύσανθος

Στα άκρα έχουν φτάσει οι εργασιακές σχέσεις σε μεγάλο συγκρότημα. Πολύ σύντομα, αναμένεται να ακουστεί το «μπαμ». Εκτός κι αν ο εκδότης αποφασίσει να βάλει το χέρι στην τσέπη...

Σε ποια εφημερίδα η βάρδια δεν βγαίνει με τίποτα; Δημοσιογράφοι και τεχνικοί αγκομαχούν να βγάλουν τη δουλειά και η διεύθυνση σφυρίζει αδιάφορα.

Αν οι εργαζόμενοι γνώριζαν ότι ο εργοδότης τους χρωστάει πολλές χιλιάδες στα ταμεία τους και τις αποκοπές που κάνει στους μισθούς τους, θα γινόταν επανάσταση. Ή μήπως το γνωρίζουν και νιώθουν εγκλωβισμένοι;

Φοβερές οι εξελίξεις στα ριάλιτι που μας ενδιαφέρουν. Οι Κύπριοι παίκτες που κάνουν θραύση ανά το πανελλήνιο, είχαν την τιμητική τους. Ο Χαράλαμπος, άλλως Πάμπος και γνωστότερος ως «εν κουλί;», έφυγε από το Master Chef ξανά, για δεύτερη (και μάλλον τελευταία) φορά και μας άφησε με δύο χείλη καμένα. Μάταια αναμέναμε να ακούσουμε άλλη μια επική ατάκα από το στόμα του. Έχει, ωστόσο, γράψει ιστορία με το «εν κουλί;» του...

Στο μαχητικό, αλλά γενικά αδιάφορο φέτος Survivor, ο Κυριάκος μας (Πελεκάνος) παρέμεινε στο παιχνίδι και μας γέμισε περηφάνια, για άλλη μια φορά. Νίκησε κατά κράτος τον Τόνι, ο οποίος, αφού έβρισε τους πάντες, τους απολογήθηκε και έφυγε δακρυσμένος. Ο Κυριάκος μας, όμως... βράχος! Τι κι αν πληρώνεται από τον Τούρκο Ατσούν, τι κι αν σε λίγο οι ομάδες θα ενωθούν και θα αγωνίζεται μαζί με τους Τούρκους που προ ολίγου πολεμούσε, για μας παραμένει ο μαχητής της καρδιάς μας και μας έβγαλε ξανά ασπροπρόσωπους. Ή μήπως αυτόν βγάλανε ασπροπρόσωπο όσοι τον ψήφισαν τηλεφωνικά; Τι να σας πω, με τα ριάλιτι οι ρόλοι αντιστρέφονται και δεν ξέρεις πότε η tv αντιγράφει τη ζωή ή το αντίστροφο.

Υπάρχουν βέβαια και τα παιδιά μας στο Power of love. Η σταθερή αξία Άννα (ψηφίζεται συχνά ως η πιο αγαπημένη παίκτρια) και ο Φάνος μας.

Με αυτή την ομάδα κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Κύπρος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα του Έθνους και ανταγωνίζεται στα ίσα και Αθηναίους και Θεσσαλονικείς. Και, βεβαίως, τους Κρητικούς που, όσο και να μας ανταγωνίζονται, έρχονται δεύτεροι.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Με κάπως αυξημένα ποσοστά κινήθηκε η τηλεθέαση χθες βράδυ. Στη γενική τηλεθέαση, το νήμα έκοψε πρώτο το Sigma με 15,8%, δεύτερος ο Alpha με 14,6%, τρίτο και πολύ κοντά το ΡΙΚ1 με 14,5%, τέταρτος ο ANT1 με 12,7% και πέμπτο το Omega με 11,6%. Οι άλλοι σταθμοί κινήθηκαν στα γνωστά χαμηλά ποσοστά: Extra στο 2,4%, ΡΙΚ2 στο 1,4% και ERT World στο 0,9%.

ΠΗΓΗ: 24news

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ