ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Του Χρύσανθου

Κουτσά-στραβά τα βρήκαν στο Προεδρικό και αποφασίστηκε η έγκριση νέου προϋπολογισμού του ΡΙΚ, ο οποίος αναμένεται να εγκριθεί την Παρασκευή από την Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Πετρίδης ανέφερε ότι το σημείωμα για τον προϋπολογισμό συνοδεύει και ένα σχέδιο δράσης για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων, κάτι το οποίο ζήτησε και η ίδια η Βουλή. Ας πούμε πως, προς το παρόν, το ίδρυμα... ξεπάγωσε και δεν πρόκειται ούτε στάση πληρωμών να κάνει ούτε άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει με τις άμεσες δαπάνες του.

Τα αγκάθια, όμως, δεν τα έχει ξεπεράσει. Και αναφέρομαι στο μέγα πρόβλημα για τη νέα δομή που θα πρέπει να γίνει στο ίδρυμα για να μπορέσει, αν τα καταφέρει ποτέ, να λειτουργήσει ως σύγχρονη κρατική ή έστω ημικρατική Ραδιοτηλεόραση. Ο υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, ήταν αυτή τη φορά κάτι περισσότερο από κατηγορηματικός όταν έθετε το νέο και τελικό, όπως είπε, χρονοδιάγραμμα στο ΡΙΚ.

«Έχω δώσει οδηγίες και αναμένω μέχρι τις 25/4 να μου παρουσιαστεί για πρώτη φορά τελεσίδικη πρόταση για την νέα δομή στο ΡΙΚ, όπως ξέρετε το ΡΙΚ λειτουργεί με μια πολύ παλιά δομή που έχει θέσεις οι οποίες πλέον δεν χρειάζονται για την εξυπηρέτηση σύγχρονων αναγκών ενός τηλεοπτικού ιδρύματος, και θα πρέπει με βάση μελέτες και επισημάνσεις του ίδιου του ΡΙΚ, αυτή η δομή να αρχίσει να λειτουργεί σταδιακά με τον προϋπολογισμό του 2020» δήλωσε ο υπουργός. Κάποιοι στοιχηματίζουν πως θα ζητηθεί νέα παράταση και πως τον Απρίλιο θα έχουμε νέα κρίση. Είναι, λένε πολλά τα... οφίκια που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

-Είδατε αν ανέβασε νέο tweet για το θέμα o Αβέρωφ Νεοφύτου;

Κλάμα στους απανταχού λάτρεις του Master Chef και του Κύπριου παίκτη Χάμπου, άλλως "εν κουλί!". Ο ιδιόρρυθμος chef εγκατέλειψε το παιχνίδι χθες βράδυ, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει τους άλλους τρεις συμπαίκτες του. Ο Χάμπος ήταν κατά κοινή ομολογία ο παίκτης που όλοι αγαπούσαν να μισούν. Ακόμα και οι συμπαίκτες του, κάποιοι από τους οποίους δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την φυγή του.

Το ριάλιτι του Omega έμεινε τώρα χωρίς "εν κουλί" και χωρίς Κύπριο παίκτη και θα... παιχτεί κατά πόσον θα συνεχίσει να κρατάει τα ποσοστά του στην Κύπρο...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Σημαντικά ποσοστά συνεχίζουν να καταγράφουν οι εκπομπές του ΡΙΚ1. Προχθές Δευτέρα 18/03 τα "Καμώματα τζι αρώματα" κατέγραψαν 24,91%, "Ο πιο αδύναμος κρίκος" 21,77%, τα "Χάλκινα Χρόνια" 19,43% και το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ1 18,52%. Το ανερχόμενο "Πολιτιστικό Δελτίο" του ΡΙΚ1 κατέγραψε 16,29%. Η μόνη εκπομπή που έριξε κάποια σκιά στη τηλεθέαση του ημικρατικού καναλιού είναι το "La pasta pomilώri" του ΑΝΤ1 με το ψηλό ποσοστό 22,22%. Ακολούθησαν το ''Master Cher'' (Omega) με 16,62%, η "Γαλάτεια" του Sigma με 16,64%, το Ελληνοτουρκικό Survivor (Sigma) με 16,54%, το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με 15,68% και οι "Τομές στα γεγονότα", το βραδινό δελτίο του Sigma με 14,82%. Το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Alpha περιορίστηκε στο 10,47% αλλά η "Γυναίκα χωρίς όνομα" (Alpha) κρατάει το ψηλό ποσοστό της: 18,99%. Ωστόσο το "Τατουάζ" (Alpha) έπεσε στο 13.12%, η "Φαμίλια" (Alpha) στο 9,23%, η "Μουρμούρα" (Alpha) στο 10,40%. Το "Με αγάπη Χριστιάνα" (Alpha) κατέγραψε 15,49% ενώ το "Happy Hour" (ΡΙΚ1) 13,97%.

Εντελώς πληροφοριακά, οι διακοσιοστές και βάλε επαναλήψεις των σειρών του ΑΝΤ1 και του Χάρη Ρώμα... βάζουν γυαλιά σε όλες τις νέες παραγωγές. Το "Κωνσταντίνου και Ελένης" κατέγραψε 25,57% και το "Καφέ της Χαράς" 22,30%. Έχει άδικο ο ΑΝΤ1 να μη θέλει να επενδύσει σε νέες σειρές;...

Δεν σας έγραψα το ποσοστό που κατέγραψε το "Power of love προχθές": έφθασε στο θεαματικό 7,23%!

Ποιος σταθμός ήταν πρώτος σε τηλεθέαση χθες βράδυ;

Στη γενική τηλεθέαση η κατάταξη ήταν η ακόλουθη: ΡΙΚ1 15,1%, ΑΝΤ1 14,8%, Sigma 14,4%, Alpha 12,8%, Omega 11,9%, Extra 2,7% και ΡΙΚ2 1,4%.

ΠΗΓΗ: 24NEWS

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ