ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Γράφει ο Χρύσανθος

Συνεχείς είναι οι επαφές, οι συσκέψεις και οι προγραμματισμοί όλων των τηλεοπτικών καναλιών με ένα και μοναδικό στόχο: Να ανεβάσουν τα ποσοστά τηλεθέασης από τα τάρταρα.

Κάποιοι έχουν ήδη κινηθεί έξυπνα και αγόρασαν σειρές από το εξωτερικό ενώ άλλοι ψάχνουν τη "μαγική συνταγή" για παραγωγές που θα τους βγάλουν από τα αδιέξοδα.

Υπάρχουν και κάποιοι που σκέφτονται σοβαρά να επενδύσουν ακόμα περισσότερο στο διαδίκτυο...

Αληθεύει πως μάλλον επέρχεται διαζύγιο στη σχέση Ανδρέα Γεωργίου και Alpha;

Πληροφορίες θέλουν το συμβόλαιο του δημιουργού να μην ανανεώνεται μετά την ολοκλήρωσή του με το επιτυχημένο γενικά "Τατουάζ". Αντίθετα ο συνεργάτης του Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου, συνεχίζει με νέα σειρά της οποίας τα γυρίσματα έχουν αρχίσει στην Αθήνα.
Στην επικαιρότητα βρίσκεται και θα παραμείνει για καιρό ο Κύπριος παίχτης του Masterchef "ενκουλί" Πάμπος, παρά την δεύτερη αποχώρησή του από το ριάλιτι.

Φαίνεται πως γράφει ως εμπορική ονομασία το ΕΝΚΟΥΛΙ και αρχίζει να πωλεί προϊόντα με αυτό το logo!

Ωστόσο η νέα συζήτηση για το όνομά του έχει αρχίσει με αφορμή τις δηλώσεις του για την παραγωγή του Master chef. Όπως δήλωσε με νόημα: "Καλώς ή κακώς η τηλεόραση μέσω του μοντάζ κατευθύνει κάπου αλλού το ενδιαφέρον του κοινού ή των παικτών γενικά. Ως ένα σημείο δεν μπορώ να το πω ως στημένο απλά θεωρώ ότι προωθούνται κάποιοι παίκτες, κάποιοι άλλοι βγαίνουν με ένα πιο κακό προφίλ, λανθασμένα προς τα έξω...» «...Κάποιοι παίκτες γίνονται πιο αγαπητοί στο κοινό γιατί παρουσιάζονται διαφορετικά. Κόβονται στιγμιότυπα στο μοντάζ για να βγάλουν κάποιοι πιο κακή εικόνα»!

Δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ κατηγόρησε την παραγωγή ότι προωθεί συγκεκριμένους παίκτες! Δεν είναι πάντως κάτι που λέγεται για πρώτη φορά για το Master chef. Ανάλογες φήμες κυκλοφόρησαν και παλαιότερα για προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι.
Αλλά ο Πάμπος δεν έμεινε ως εκεί. Συνέχισε με το γνωστό του ύφος: «Ήθελα να φύγω από το παιχνίδι για να παραμείνω ίδιος όπως ήμουν εκτός. Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που έφυγα νωρίς, θεωρώ ότι παίζουν αρκετά λίγα στιγμιότυπα στον αέρα από αυτά που συμβαίνουν είτε on camera είτα off. Αλλάζουν κάπως την εικόνα μου…»

Μήπως κάποιοι να τρέξουν να προτείνουν μια εκπομπή στον αυθεντικό "εν κουλί";

Την τηλεθέαση νομίζω πως θα την έχει σίγουρη...

Σε ποια εφημερίδα άναψαν τα αίματα όταν αποκαλύφθηκε πως ο εργοδότης όχι μόνο αρνείται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του αλλά ετοιμάζει και νέο κύμα απολύσεων;

Αληθεύει πως απειλήθηκε αυθόρμητη στάση εργασίας αλλά οι δυναμικές αντιδράσεις μετατέθηκαν για αργότερα;

Tι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός παγκύπρια στη γενική τηλεθέαση αναδείχθηκε χθες βράδι το ΡΙΚ επιβεβαιώνοντας δύο πράγματα: πρώτον ότι φέτος τα πάει όντως πολύ καλά στις τηλεμετρήσεις και δεύτερο ότι τα ποσοστά όλων των καναλιών της κυπριακής τηλεόρασης παραμένουν χαμηλά και οι σταθμοί βρίσκονται πολύ κοντά σε ό,τι αφορά τις προτιμήσεις του κοινού. Κάτι που οδηγεί αυτόματα σε ένα τρίτο πιο συγκεκριμένο και σοβαρό γεγονός, ότι η τηλεόραση δεν είναι πια η κυρίαρχη και πιο σημαντική πηγή ψυχαγωγίας και ενημέρωσης για τους Κύπριους. Κάτι που επίσης οδηγεί σε μια τεράστια αλήθεια που οι καναλάρχες καλούνται να διαχειριστούν: η τηλεοπτική διαφήμιση πέφτει, πέφτει, πέφτει. Και μαζί με αυτήν και τα έσοδά της.

Το ερώτημα που προκύπτει από τις χθεσινές τηλεμετρήσεις είναι: Αν το ΡΙΚ ανέβει κι άλλο και γενικά είναι ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού και δεν μπορεί να εισπράξει διαφημίσεις από την τηλεθέαση της οποίας απολαμβάνει, θα μπορούν τα άλλα κανάλια να επωφεληθούν; ή μήπως η διαφήμιση που πήγαινε στο ΡΙΚ θα χαθεί, μαζί με τα έσοδα που εισέπραττε το ίδρυμα το οποίο θα επιχορηγείται εξολοκλήρου από το κράτος;

Ας δούμε όμως πως κινήθηκε χθες βράδυ η τηλεθέαση: Πρώτο κανάλι αναδείχθηκε το ΡΙΚ1 με 15,6, δεύτερο το Sigma με 14%, τρίτο το Alpha με 12,7%, τέταρτος ο Ant1 με 12,6%, πέμπτο το Omega με 11%.

Τα "μικρά" κανάλια κατέγραψαν: EXTRA 2,3%, ΡΙΚ2 1,3%, EΡΤ WORLD 0,8%.

Οι μετρήσεις γίνονται από την AGB Nielsen.

ΠΗΓΗ: 24news

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ