ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Γράφει ο Χρύσανθος

Χαμός γίνεται στα κανάλια για τα μουσικά ριάλιτι που αναμένουν να τους φέρουν ψηλά νούμερα τηλεθέασης, σπόνσορες και διαφήμιση.

Οι τελευταίες ειδήσεις για το «The Voice» είναι εκπληκτικές και αποκαλυπτικές για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα κανάλια. Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη από την παρουσίαση, ακούστηκαν διάφορα ονόματα για αντικαταστάτες, μεταξύ αυτών του Γιώργου Λιανού, αλλά και της Χριστίνας Μπόμπα, συντρόφου του Σάκη Τανιμανίδη! Τελικά, καμία από τις δύο "ειδήσεις" δεν επαληθεύτηκε και έπεσε νέο όνομα στη δημοσιότητα που μεγάλωσε την έκπληξη: η Τάμτα!

Και οι εκπλήξεις για το συγκεκριμένο ριάλιτι συνεχίζονται. Για τη θέση του Κωστή Μαραβέγια που το έσκασε από την κριτική επιτροπή, ακούστηκε το όνομα του Αντώνη Ρέμου και αργότερα του Γιώργου Μαζωνάκη. Αργότερα, όμως, ήρθε μια άλλη έκπληξη που ακούει στο όνομα Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες, η ομάδα του ριάλιτι θα συνεχίσει δυναμικά τον δύσκολο αγώνα της τηλεθέασης...

Στο άλλο στρατόπεδο, στον ANT1, το καινούριο μουσικό ριάλιτι "The Final Four", θα έχει ως παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ ονόματα - έκπληξη υπάρχουν στην κριτική επιτροπή που έχει ανακοινωθεί: Μιχάλης Χατζηγιάννης, Μιχάλης Κουϊνέλης και Ελένη Φουρέιρα! Και οι τρεις ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην επίσημη φωτογραφία που στάλθηκε στα ΜΜΕ.

Ο ΑΝΤ1 είχε αρχικά συμπεριλάβει στην κριτική επιτροπή και τον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη, τον οποίο τελικά έθεσε εκτός επιτροπής, κάτι που ενόχλησε πολύ τον στιχουργό, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον σταθμό μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Μωραΐτης υποστηρίζει πως η εκδίωξή του από την κριτική επιτροπή είναι πολιτική, λόγω των θέσεων που εκφράζει και τη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα! Ο ΑΝΤ1 υποστηρίζει πως η εταιρεία παραγωγής επιμένει πως στην κριτική επιτροπή θα πρέπει να βρίσκονται μόνο τρεις κριτές, οπότε έπρεπε να αφαιρεθεί ο στιχουργός...
Το σίγουρο είναι πως έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας στα φετινά μουσικά ριάλιτι, τα οποία πριν αρχίσουν, συζητούνται ήδη και προκαλούν "χαμό"!

Τι λέει η τηλεθέαση;

Μικρή ανατροπή υπήρξε στη γενική τηλεθέαση χθες. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, πρώτος σταθμός στη γενική τηλεθέαση αναδείχθηκε ο Alpha, δεύτερος ο ΑΝΤ1, τρίτος το Omega και τέταρτο το Sigma.

Αναλυτικά, τα ποσοστά που κατέγραψαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί στη γενική τηλεθέαση χθες ήταν: Alpha: 14,7%, ANT1: 13,8%, Omega: 11,1%, Sigma: 10,7%, ΡΙΚ1: 8,6%, ΡΙΚ2: 1,2%, ΕΡΤ World: 1%, Smile: 0,8%.

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά των τηλεοπτικών σταθμων διαμορφώθηκαν ως ακολούθως: AΝΤ1: 16,4%, Alpha: 15,6%, Omega: 11,6%, Sigma: 8,3%, ΡΙΚ1: 5,1%, ΡΙΚ2: 1%, ΕΡΤ World: 0,5%, Smile: 0,3%.

ΠΗΓΗ: 24NEWS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ