ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Σαράντης Μαριεττής

Σε μία εξομολόγηση καρδιάς στην Oprah Winfrey.

H Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry έδωσαν μια συνέντευξη-εξομολόγηση στην Oprah Winfrey, ένα χρόνο μετά την παραίτηση τους από τα βασιλικά καθήκοντα.

Η δούκισσα του Sussex, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο λόγο για τον οποίο αποφάσισαν τώρα να μιλήσουν και να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

"Δεν μπορούσα να το κάνω νωρίτερα" λέει η Meghan Markle, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως πρώτα έπρεπε να νιώσει ασφαλής και αυτή αλλά και ο Πρίγκιπας και μετά να έρθουν "αντιμέτωποι" με το παλάτι.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, ότι η παρουσιάστρια είχε πλησιάσει το ζευγάρι στο παρελθόν για να τους πάρει συνέντευξη με εκείνη να απαντά τότε: “ίσως υπάρξει άλλη στιγμή, πιο κατάλληλη.”

H Oprah λοιπόν, τι ρωτά "τώρα τι άλλαξε; γιατί τώρα;" Με εκείνη να αποκαλύπτει:

“Λοιπόν, τόσα πολλά πράγματα”, ξεκίνησε η Meghan. «Και τόση πολλή εμπειρία ζωής. Επίσης το ότι πλέον έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις δικές μας επιλογές με τρόπο που δεν θα μπορούσαμε τότε. Δεν ήταν μια επιλογή που μπορούσα να κάνω εγώ".

Η δούκισσα συνέχισε, εκφράζοντας ότι μπήκε στη βασιλική οικογένεια σε μια φάση όπου ήταν ήδη ενήλικη και δεν είχε συνηθίσει να αναφέρεται σε μια ομάδα ανθρώπων προτού λάβει τις δικές της επαγγελματικές ή προσωπικές αποφάσεις.

“Ως ενήλικας που έζησε μια πραγματικά ανεξάρτητη ζωή, για να πάει στη συνέχεια σε αυτή τη δομή που είναι διαφορετική από ό, τι νομίζω ότι οι άνθρωποι φαντάζονται να είναι. Είναι πραγματικά απελευθερωτικό να μπορείς να έχεις το δικαίωμα και το προνόμιο να μπορείς να πεις ναι. Θέλω να πω ότι είμαι έτοιμη να μιλήσω. Να το κάνω εγώ για τον εαυτό μου.”

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ