ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα θα έχετε ακούσει, στο νέο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan: An African Journey» του ITV, που γυρίστηκε στην περιοδεία του βασιλικού ζεύγους στην Αφρική, η δούκισσα του Sussex αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην καθημερινότητά της και στο πόσο δύσκολο είναι κάποιες φορές να είσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, αν και όλη η συνέντευξη ήταν αρκετά έντονη, η δήλωση της Markle «Ευχαριστώ που ρωτάτε αν είμαι καλά γιατί δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μου έχουν κάνει αυτή την ερώτηση. Αυτό που ζω είναι πολύ αληθινό πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας», ήταν αυτή που προκάλεσε τον μεγαλύτερο «σάλο».

Λίγο διάστημα μετά από την πιο πάνω δήλωση, η Meghan μιλώντας σε δημοσιογράφο της εφημερίδας The Telegraph, είπε πως «δεν θέλει να την αγαπάνε όλοι οι ανθρώποι, αλλά να την ακούνε». Αν και η ίδια δεν σχολίασε κάτι περαιτέρω, η πιο πάνω φράση αποκαλύπτει για άλλη μια φορά την ευάλωτη και ανθρώπινη πλευρά της.

Εντωμεταξύ, όπως έγινε πρόσφατα γνωστό η Meghan και ο πρίγκιπας Harry πρόκειται σύντομα να πάρουν άδεια από τα βασιλικά τους καθήκοντα, με στόχο να περάσουν λίγο χρόνο στην πατρίδα της Meghan, την Αμερική. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες, ωστόσο όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, αυτό θα συμβεί μετά τις 10 Νοεμβρίου –αφού μέχρι τότε έχουν προγραμματισμένες επισκέψεις- και θα διαρκέσει μέχρι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ