ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νέο δράμα για την σύζυγο του πρίγκιπα Harry

Οι κακές σχέσεις της Meghan Markle με τον πατέρα της, δεν είναι μυστικό. Ο ίδιος φρόντισε ουκ ολίγες φορές να απασχολήσει τα ΜΜΕ και να κάνει την βασιλική οικογένεια να μην ξέρει σε ποιο σημείο να κρυφτεί. Και ενώ για μεγάλο διάστημα, η Meghan Markle προσπαθούσε να μην αναφερθεί στα οικογενειακά της προβλήματα... φαίνεται πως η αποχώρηση από την βασιλική οικογένεια και οι δικαστικές διαμάχες της με βρετανικά ΜΜΕ της ''έδωσαν την ώθηση'' να το κάνει.

Κατά την διάρκεια λοιπόν, της ακροαματικής διαδικασίας ανάμεσα στην ίδια και σε τέσσερις βρετανικές εφημερίδες, ήρθαν στην επιφάνεια αρκετές αποκαλύψεις. Πριν όμως τις δούμε, να θυμίσουμε πως η Meghan κατηγορεί τα media για καταπάτηση της ιδιωτικής της ζωής, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και κατάχρηση προσωπικών δεδομένων με τη δημοσίευση αποσπασμάτων απο επιστολή που είχε στείλει στον πατέρα της τον Φεβρουάριο του 2019.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, η Meghan χαρακτηρίζει τον πατέρα της ψεύτη και ισχυρίζεται πως ο Thomas Markle δεν ήταν ειλικρινής όταν ρωτήθηκε για την συμφωνία του με φωτογράφο ώστε να δώσει στην δημοσιότητα φωτογραφίες του λίγο πριν τον βασιλικό γάμο που πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου του 2018. Παράλληλα, η ίδια τόνισε πως δεν είχε ιδέα για το ότι πέντε επώνυμοι φίλοι της είχαν αποφασίσει να παρέμβουν στη δημόσια συζήτηση σχετικά με τη σχέση της με τον πατέρα της δίνοντας συνεντεύξεις στο People για άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2019.

Eντωμεταξύ, κατά την διάρκεια της ακροαματικής σε διαδικασίας δικαστικά έγγραφα, που έγιναν γνωστό από την πλευρά της Markle, ο πρίγκιπας φέρεται να έχει στείλει μια σειρά από γραπτά μηνύματα στον πατέρα της Meghan, λίγο πριν τον γάμο του ζευγαριού στο Λονδίνο στις 19 Μαΐου 2018. «Τοm, ο Harry είμαι ξανά, πρέπει να σου μιλήσω, δεν χρειάζεται να απολογηθείς, καταλαβαίνουμε την κατάσταση αλλά το να μιλήσεις δημόσια, θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Αν αγαπάς την Meghan, τηλεφώνησέ μου, έχεις δύο ακόμα επιλογές που δεν περιλαμβάνουν το να μιλήσεις δημόσια, τηλεφώνησέ μου για να σου εξηγήσω, η Meg κι εγώ δεν έχουμε θυμώσει, θέλουμε να σου μιλήσουμε» φέρεται να είπε ο ίδιος ανάμεσα σε άλλα και μας έκανε να αντιληφθούμε πως πράγματι, τα ΜΜΕ άδικα τους κατηγορούσαν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle Fan (@meghanmarkle_archive) on

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ