ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

«Επί οκτώ μήνες δεν εμφανιζόμουν καν...»

Άλλη μια ομιλία έκαναν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής υγείας όπου μίλησαν με τους παρουσιαστές του podcast Teenage Therapy στο σπίτι τος στην Καλιφόρνια.

Μέσα από το podcast η Meghan σχολίασε πώς επηρεάζουν την ψυχολογία σου τα social media αναφερόμενη στην δική της περίπτωση και τα όσα γράφοντας για εκείνη ενώ ταυτόχρονα ξεκαθάρισε και την «ατάκα» που είπε όταν δημοσιογράφος την ρώτησε πως είναι μετά την εγκυμοσύνη με εκείνη να απαντάει «λίγος κόσμος ρώτησε αν είμαι εντάξει».

Ξεκίνησε λέγοντας ότι το 2019 ήταν το άτομο το οποίο τρόλαραν περισσότερο στο διαδίκτυο και δέχτηκε πάρα πολλές επιθέσεις.
«Το 2019 ήμουν το πιο τρολαρισμένο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο, μεταξύ ανδρών και γυναικών. […] Επί οκτώ μήνες δεν εμφανιζόμουν καν, ήμουν σε άδεια μητρότητας με το μωρό. Αλλά αυτά που κατασκεύασαν και έβγαλαν ήταν στα όρια αυτού που μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος. Ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορεί καν να φανταστεί κάποιος πώς είναι. Δεν με νοιάζει αν είσαι 15 ή 25 ετών, αν οι άνθρωποι λένε ψέματα για εσένα, αυτό που κάνει στην ψυχική και συναισθηματική υγεία σου είναι τόσο επιβλαβές. Όλοι ξέρουμε πώς είναι να πληγώνουν τα αισθήματά σου, να νιώθεις απομονωμένος»

Όσον αφορά το σχόλιό της «λίγος κόσμος ρώτησε αν είμαι εντάξει» εξήγησε ότι «Ήμουν κουρασμένη. Ήμουν έτοιμη να κάνω μπάνιο τον Archie, ήμουν εξαντλημένη. Ανάμεσα σε κάθε επίσημη εμφάνιση έτρεχα πίσω για να θηλάσω τον γιο μας»

 
 
 
View this post on Instagram

OUR EPISODE WITH PRINCE HARRY AND MEGHAN IS OUT! In honor of World Mental Health Day, The Duke and Duchess of Sussex sat down with us for a conversation about prioritizing mental health, removing the stigma around the issue, and how we can all contribute to a healthier world: physically, mentally, emotionally, holistically. We cannot emphasize enough how honored we are to be able to bring you this important conversation. We hope you enjoy it and find something you can apply to your own life. Take care of yourself, you deserve to be loved.  Link in bio! - #princeharry #meghan #dukeandduchessofsussex #duchessofsussex #dukeofsussex #worldmentalhealthday #worldmentalhealthday2020

A post shared by People Like Us (@teenagertherapy) on

Από την άλλη ο Harry είπε ότι αντιμετωπίζει τα σχόλια αυτά κάνοντας διαλογισμό που τον βοηθάει πολύ. «Υπάρχουν καλές ημέρες και υπάρχουν κακές ημέρες. Πρόκειται για αυτοπροστασία. Και το να είσαι τρωτός δεν είναι αδυναμία. Το να δείχνεις ότι είσαι τρωτός στον σημερινό κόσμο είναι δύναμη... Όσο περισσότερο μιλάμε γι' αυτό τόσο περισσότερο αποδεκτό γίνεται» σχολίασε ο Δούκας του Sussex.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ