ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Θα έλεγε κανείς ότι μετά από τόσα χρόνια και μετά τον χαμό της πριγκίπισσας τα πράγματα θα είχαν ηρεμίσει

Το Crown όπως ήταν αναμενόμενο τάραξε τα νερά στην βασιλική οικογένεια μετά την προβολή της 4ης σεζόν στην οποία παρουσιάζεται ο γάμος της πριγκίπισσάς Diana και του Κάρολου. Την ίδια στιγμή δεν θα μπορούσαμε να μην δούμε και την σχέση του διάδοχου στον θρόνο με την τώρα σύζυγό του Καμίλα.

Θα έλεγε κανείς ότι μετά από τόσα χρόνια και μετά τον χαμό της πριγκίπισσας τα πράγματα θα είχαν ηρεμίσει. Μάλλον όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού μετά την προβολή του 4ου κύκλου η Καμίλα δέχτηκε πολλά σχόλια από τον κόσμο μέσω του λογαριασμού του Clarence House στο Instagram.

Όσο άνετη και να το «παίζει» η Καμίλα σίγουρα το να βλέπει τον κόσμο να της γράφει κάτω από τις φωτογραφίες ότι προτιμάει την πριγκίπισσα Diana και ότι μόνο εκείνη είναι η πραγματική βασίλισσά τους είναι δύσκολο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Δούκισσα της Κορνουάλης είναι από τα λίγα μέλη της βασιλικής οικογένειας που παρακολουθεί την σειρά. Μάλιστα φίλης της μιλώντας στο Vanity Fair τόνισε ότι «Φαντάζομαι ότι θα συντονιστεί με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί για να το παρακολουθήσει, έχει δει την προηγούμενη σεζόν, έχει μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ και αυτό δεν θα την ενοχλεί στο παραμικρό».

Λοιπόν δεν ξέρουμε αν την ενόχλησε η σειρά όμως σίγουρα οι αντιδράσεις του κόσμου που συνεχίζουν μετά από τόσα χρόνια σίγουρα θα την έκαναν να νιώσει άβολα. Παρόλα αυτά η ίδια στέκει το ύψος της και δεν έχει αφαιρέσει κανέναν σχόλιο από τις φωτογραφίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ